Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ginekologiczny

Polecane posty

Gość gość

jestem przerażona :( ale może od początku. rok temu miałam wypalaną nadżerkę,cytologia 2,po nadżerce kontrola ok.ale potem przez ten rok zauważyłam może ze 2razy krwawienie po stosunku tzn.nawet nie krwawienie tylko plamienie i wczoraj zdażyło się to trzeci raz(mam owulację).kurczę czytałam o tym dużo i niby to może być błahy problem ale też czytałam że może to być objaw zaawansowanego raka,no ale skoro rok temu cytologia była ok no to przez rok mogę mieć już zaawansowanego raka? strasznie się boję,wizytę mam w czwartek.miała któraś podobny problem?

Gość gość
proszę napiszcie :(

Gość paniKara_
nie panikuj, bedzie ok

Gość gość
miałaś coś takiego ?

Gość gość
nie koniecznie.nie stresuj sie na zapas.ja tez mialam nie raz plamienia miedzymiesiaczkowe.oczywiscie zbadac sie trzeba.pozdrawiam i nie czytaj za duzo w necie;)

Gość gość
A co ma do tego forum Ciza poród macierzyństwo?????) to chyba nie na temat wiec czego oczekujesz?? Cxy opinia mamuski z kafe cie uspokoić????Nie lepiej z lekarzem rozmawiaci

Gość gość
jezu ja mam 3dzieci,co ja zrobię jak zachoruje :(

Gość gość
pisałam że lekarza mam w czwartek ale chce zasięgnąć opinii,może ktoś miał coś podobnego

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Weź nie denerwuje ludzi z tym podnoszeniem¡!!!!!!!! Nikt nie ma ochotyci ODP głupia pipo to nie forum zęby pidsac o twojej chorobie. Jedz na pogotowie połoz się w szpitalu i niech cie badają a nie d**e innym zawracasz.

Polecam wizytę u ginekologa i usg,po za tym testy na chlamydie,cmv i badanie poziomu hormonow..

Gość gość
dlaczego jesteście taki złośliwe???? mało tu tematów nie pasujących do "ciąża poród macierzyństwo"? chciałam zasięgnąć opini

Gość gość
Nadżerka lubi się odnawiać . Poza tym może sam stosunek był "urazowy" a krew jest ze ścianek pochwy nie macicy? Krwawienie okołoowulacyjne jest najczęściej normą. Myślę , że nie masz co panikować. A jeśli się okaże, że jednak coś złego, to też jeszcze nie wyrok, raka szyjki macicy się leczy.

Gość gość
być może odnowiła się nadżerka dla pewności rób cytologię co pół roku, ja tak robię miałam niegojącą się nadżerkę, usunęłam ją zabiegiem i od tego czasu kontroluję

Gość gość
ale miałam usuwaną rok temu...już by się odnowiła? czytałam w necie że rak szyjkli macicy rozwija się od 5 do 12lat.rok temu u mnie było wszystko dobrze,czyżby u mnie się tak szybko rozwinął się?

Gość gość
tzn.nadżęrkę miałam usuwaną rok temu

Gość gość
nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
spokojnie, przecież takie plamienie to najczęściej nic poważnego. masz wizytę u dobrego gina?

Gość gość
no tak,jest dobrym ginekologiem...no mam nadzieję że nic takiego ale jednak się boję :(

Gość gość
a coś cię boli?

Gość gość
nie bólu nie odczuwam

Gość gość
weź idx zrób cytologie, moja koleżanka po 3 mcach od ostatniej cytologii miała zrobiona następna, bo ona taka maniaczka jest, że co kwartał lata, i okazalo sie że ma wirusa hpv, początki raka! ucięli jej całą szyjke i na razie czysto jest, ale nie wiadomo, jak bedzie, to sie dzieje błyskawicznie, a dziewczyna jeszcze 30 nie ma! cytologia jest refundowana raz na 3 lata, ale mój gin mówi - dziewczyno, rób co roku, jak chcesz życ...

Gość gość
Jakoś dziwnie, bo u mnie w przychodni robię CO ROKU na NFZ.:)

Gość gość
gość 22,37 przeraziłaś mnie,teraz to nie usnę :(

Gość gość
PODNOSZĘ TEMAT BO TEŻ JESTEM CIEKAWA

Gość gość
Od tego SA lekarze durne baby!!!