Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktorejs udalo sie odzyskac bylego WEJDZCIE

Polecane posty

Gość gość
A kto tu mówi, że jest obecny?

Gość dobra duszaa
"A kto tu mówi, że jest obecny? " O Boshe a co mnie to ? :) wszystkim życzę dobrze ,mnie potrzeba spokoju (może pewnej blondi ;) to tyle :)

Gość gość
"A słyszałaś o czymś takim jak prawdziwa miłość? Po to." debilko gdyby to była prawdziwa miłość to by cię nie zostawił a ty nie musiałabyś teraz skamlać jak suka o jego uwagę i łaskę. Odmóżdżona cielicha bez wstydu i godności :D

Gość gość
Odmóżdżony to ty jesteś, celowo piszę z małej. Bo ani nie wiesz, co między nami było, ani dlaczego się rozstaliśmy, ale wiesz, że nie ma sensu. I do tego widać, że wyszedłeś z rynsztoka chamie.

Gość gość
" O Boshe a co mnie to ? " dobre :D

Gość gość
nie warto !

Gość gość
czemu

Gość gość
mi sie udalo. zostawim mnie po roku, bardzo cierpialam. na poczatku zabiegalam o kontakt, potem troche mniej, ale ogolnie kontakt mielismy ciagly. bylam fajna, wesola, nie mialam do niego o nic zalu. widzial, ze zyje wlasnym zyciem, ale przy tym tez nie sciemnialam, ze nie jest dla mnie wazny. wrocil po 2 miesiacach. od tego czasu minal rok.

Gość gość
z ODZYSKU jest DOBRY JEDYNIE - papier toaletowy!

Gość gość
a czemu cie zostawił?

Gość gość P
A mój zostawił mnie po połroku związku niby z powodu różnicy wieku , przez dwa dni zabiegałam zeby dał nam szanse, nie chciał wiec odpusciłam i przestałam sie odzywac bo po co.Pisał dzwonił, nie odzywałam sie. Po tygodniu błagał zebym wróciła. Teraz mija 7 lat jak jestesmy razem i mamy 3 miesiecznego synka.

Gość gość
a myslicie, ze jak facet ktory był ze mna (bylam jego pierwszą miloscią, nie w lozku) zerwal bo powiedzial, ze nie kocha, bylam pierwsza ktorej to powiedzial ale chyba sie pomylił , moze zmienic jeszcze zdanie ? powiedzial, ze mam pozwolic mu sie nauczyc kochać, jednoczensie mowiac ze nikogo nie szuka ?

Gość gość
podnsoze;)

Gość gość
A jak to jest, gdy ludzie byli w relacji koleżeńskiej, a nie w związku, i on urwał kontakt? Ktoś miał taki powrót? Jak to się skończyło?

Gość gość
Ktoś tak miał?

Gość gość
Miał ktoś tak?

Gość gość
Tak ktoś miał?

Gość gość
Ktoś miał tak? :classic_cool:

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )