Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trerk

Problem z pracodawcą

Polecane posty

Gość Trerk

Jestem na zwolnieniu L4 do końca roku, a pod koniec listopada kończy mi się umowa. Czy pracodawca musi mi ją przedłużyć czy nic nie musi? I jeżeli nie przedłuży to czy dostanę jakieś pieniądze z zusu za to że jestem na zwolnieniu? Gdzie można znaleźć jakieś informacje o prawie pracy, poczytałbym sobie.

Gość gość
wow..fajnie masz, do końca roku

Gość Kalinka31
Polecam artykuły na stronie radapracownikow.pl - są tam artykuły i pisma prawne z prawa pracy. Artykułów szukaj w działach w bazie wiedzy. Nie trzeba się logować:) Powodzenia.

Gość Trerk
Dzięki! Poczytam na pewno. Przeglądałem póki co tylko tak bardzo ogólnie i chyba te artykuły są w miarę czytelne i zrozumiałe. Nie chciałbym żeby szef mnie zwolnił bo lubię swoją pracę, szkoda byłoby odejść. No i nie wiem jak szybko znalazłbym kolejną.

Gość Zebik
Mój były szef na każdym kroku chciał mnie kiedyś zagiąć i chciał mi udowadniać, że nie mam o niczym pojęcia. Denerwowało mnie to, zacząłem czytać forum prawnicze, później też znalazłem radę pracowników i teraz jak wchodzi jakiekolwiek nowe rozporządzenie to jestem na bieżąco.