Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy iśc z nim do łóżka

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem, znamy sie 3 miesiace, spotykamy raz na tydzien. byly pocalunki, pieszczoty, ale w ubraniu. codzinnie mamy kontakt tel i na fb. ostatnio padla ze strony faceta propozycja pozostania na noc, wiadomo o co chodzi

Gość gość
nie wiem co robic w rozmowie padlo z jego strony ze chce mnie piescic, tulic, calowac itd ja powiedzialam ze sexu nie chce, ze to za wczesnie jak dla mnie (to moj 3 facet). On sie zgodzil ze bez sexu, ale ja nadal nie jestem pewna co robic, on sie juz cieszy a ja sie waham

Gość gość
co byscie zrobily dziewczyny? nie jestem przekonana, malo sie znamy, nie wiem czy mnie nie chce tylko zaliczyc. ale chyba nie jak zgodzil sie na same pieszczoty itd? jak wam sie wydaje?

Gość gość
w lozku zawsze konczy sie tak samo

Gość gość
niekoniecznie, jestem w stanie i ja i on skonczyc tylko na pieszczotach, obiecal mi to zreszta mu powiedzialam ze sie nie zabezpieczam wiec..

Gość gość
nie badz naiwna. zacznie namawiac a ty mozesz peknac lub nie. ja bym nie pozwolila mu nocowac.

Gość gość
kurde nie wiem czy zaufac, ale jak bez sexu to chyba ok?

Gość gość
nie pekne na pewno, zreszta to mamy uzgodnione i wierze ze on tez sie nie posunie dalej niz mu pozowle myslisz ze on ma nadzieje ze zechce cos wiecej? ja bym chciala posiedziec, pogadac, wypic winko, potem jakies delikante pieszczoty ,pocalunki itp

Gość gość
facet bedzie namawial, zaufac? zaufanie przychodzi z czasem. nie badz naiwna napisze ci jeszcze raz.

Gość gość
pewnie,ze liczy ze pod wplywem chwilowego podniecenia dasz sie namowic. od kogo wyszla inicjatywa nocowania?

Gość gość
kurde chyba nie jestem naiwna, jakos zaden facet mnie nie namawial na poczatku od razu. dla mnie to jasne ze najpierw pieszczoty itd, mamy okazje byc sami w domu tej nocy.

Gość gość
doczytalam ze z jego strony. to oczywiste. decyduje sobie za Ciebie? to nie za dobrze. przymusza,wymusza. tak samo bedzie przy nocowaniu. ryzykuj dalej i przenocuj go. masz swoj rozum. phi!

Gość gość
inicjatywa? od niego wyszla. ja mu powiedzialam jak to widze, on zaakceptowal to, ja wiem ze nie ulegne na 100%

Gość gość
tak, on zaproponowal bo jest okazja:) ale nie naciska, mam to przemyslec, naprawde nie czuje zeby wymuszal

Gość gość
jesli jestes gotowa przenocuj,jesli nie to poczekaj. przeciez to nie zajac nie ucieknie. mozecie sie przeciez seksic w twym zamknietym pokoju i nawet jak nie zostanie na noc. przemysl.

Gość gość
ten facet to jakaś c***a pewnie prawiczek tylko prawiczki czekają tyle czasu na seks

Gość gość
no wlasnie, ale on wie ze ja nie chce narazie. on juz jest gotowy i chetny i pewny itd ja jeszcze nie. ale nie czuje zeby mnie zmuszal. dal propozycje i mam to przemyslec, ale wlasnie nie wiem czy facet z duzym temperamentem da rade tak... nie do konca

Gość gość
najwyzej rozstaniecie sie. nie zmuszaj sie do niczego NIGDY

Gość gość
tak, jasne tyle czasu- znamy sie 3 miesaice!!

Gość gość
zmuszac sie nie mam zamiaru, on chce sie bardzo starac, zeby mi bylo dobrze, jak najlepiej itd. Mysle ze ma dobre intencje, na pieszczoty i pocalunki bym sie zgodzila ,na sex na pewno nie!

Gość gość
popieram autorke,mimo ze mam 32l.i wspolzyje od ponad 15l.to nie popieram szybkiej inicjacji seksualnej. nic przeciw sobie. ze spokojem i z wlasciwym facetem. znam pare co zrobila to po 3l.i zyja. :-)

Gość gość
no ale co uwazace ze jestem glupia bo chce czekac???

Gość gość
autorko wcale nie. czekaj i strac dziewictwo kiedy bedziesz gotowa. nie spiesz sie.

Gość gość
no ale ja juz nie jestem dziewica

Gość gość
chodzi mi o sam fakt ze znamy sie 3 miesiace i mam wielka ochote ale boje sie zeby mnie nie wykorzystal. Wolalabym same pieszczoty na poczatek, w razie czego;-)

Gość gość
aha no to nie rob nic wbrew sobie. kochaj sie z nim kiedy bedziesz gotowa. zreszta nie rozmawiasz z mama na te tematy?

Gość gość
Najwyżej mu o*******esz kilka razy z połykiem to i tak będzie zadowolony :P

Gość gość
jestem po 20, z mama nie. Boje sie zem nie zaliczy, o to mi chodzi!

Gość gość
a jak beda same pieszczoty to nie bede zaliczona:) w razie czego. a co do obciagania to daruj sobie

Gość gość
w razie czego jak mi sie nie spodoba to drugiego razu nie bedzie heheh