Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowal888888

kobiety

Polecane posty

Gość kowal888888

Nie jestem frustratem czy cos po prostu to sa moje spostrzezenia. Pierwsze widzialem wiele tematow o tym jak kobiety pisaly ze osoba ktora kochala ja zg****ila, to ja sie pytam jak mozna bylo sie wiazac z taka osoba albo osoba ktora cie bije, to nie wyszlo po czasie, po prostu to glupota... Inna sprawa to "rownouprawnienie", ciekawe pojecie, szkoda tylko ze my pracujemy do 67 a kobiety do 65, nie widzialem tez kobiety na budowie czy na komisji wojskowej, widzialem kawal bab ktore z pewnoscia maja wiecej pary w lapach niz nie jeden chlop. Zawsze usprawiedliwiacie sie ze nie moglyscie sie uczyc, minelo tyle lat a to mezczyzni odnosza sukcesy w nauce a o kobietach malo albo w ogole nie slychac. Nie mowi sie o kobietach pedofilkach albo wysmiewa sie g***ty na mezczyznach. Kobiety dojrzewaja szybciej.. ale tylko fuzycznie, rosna im c*cki a potem mozg staje na miejscu w wieku 12 latki, popatrzcie na licealistki, kobiety maja tez obseaje na punkcie wygladu wy sie stroicie dla innych kobiet nie dla nas, potraficie wysmiac bezdomnego i smiac sie z byle g*wna. Macie mozliwosc dania zycia i odczuwacie wieksza oepowiedzialnosc mozliwoscia urodzenia dziecka a mimo to dajecie d*** i robicie aborcje. Prostyutucja ma najwieksza skale u kobiet. Moglbym wymieniac ale co tam, proponuje wprowadzic absolutne rownouprawnienie i zastanowienie sie nad kobietami, nie sa doskonale, nie obrazam nikogo tylko pisze co mysle.

Gość gość
urodzisz mi dziecko?