Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srzedaż wózka dziecięcego

JAK sprzedałyście wózki po swoich dzieciach

Polecane posty

Gość srzedaż wózka dziecięcego

Chodzi mi o to, czy wystawiałyście na allegro, na tablicy czy ogólnie jakieś ogłoszenie "na drzewie"? Bo chciałabym sprzedać wózek i pojęcia nie mam jak o sprzedać;)

Gość gość
Ja nie mialam tego problemu bo właśnie wyrzuciłam drugi wózek.Po prostu się rozsypały.Ja polecam tablicę i ogłoszenia lokalne (pewnie twoje miasto ma własny portal).Ja tak kupilam kolejny (trzeci) wózek.

Gość gość
przez znajomych:) taki wiek ze co 2-ga znajoma w ciazy:)

Gość gość
ja swój oddałam ale znam mamusie które chuchają i dmuchają na wózek żeby tylko jak najwięcej potem dostać za niego miałam koleżankę której mój synek brudną ręką dotknoł materiału to zrobiła mi taką aferę że na allegro cena spadnie bo od prania będzie wypłowiały że rzuciłam jej na pralnie 100 zł w pysk i teraz jak czytam takie topiki to brak słów złom ale cena jak za mercedesa

Gość 1213mama122
ja swoj przez allegro sprzedalam:)

Gość cztery z plusem
na gumtree wystawilam, w sumie sprzedalam za grosze. Teraz żaluje bo by się przydal ale z 2 strony kupilam inny też z gumtree i też za grosze ;)

Gość gość
ja sprzedalam tez na allegro, w komisie mi dawal 150zł:D a wzięłam 350:D zas sama zaplacilam 1000zl, ale to było wieki temu,wtedy byl jeden z najdrozszych:D:D

Gość gość
ja sprzedalam tez na allegro, w komisie mi dawal 150zł:D a wzięłam 350:D zas sama zaplacilam 1000zl, ale to było wieki temu,wtedy byl jeden z najdrozszych:D:D

Gość sprzedaż wózka dziecięcego
Ale ja mam wózek naprawdę sprawny i wygląda bardzo dobrze. Wiadomo koła już nie jak nówki;) I tylko po tym widać, że nowy nie jest. A za wózek 3 w 1 wzięłabym jakieś 300- 350 zł. Czy to dużo? Bo też nie chce się ośmieszyć;) Za takie pieniądze zawsze kupiłabym coś fajnego swojemu dziecku.

Gość gość
pierwszy wózek przez ogłoszenia ,chyba przez gratkę i wysyłałam pocztą z Gdańska do Łodzi prawie że natychmiast , poszedł bo za grosze sprzedałam ,drugi osobisty odbiór u mnie przez lokalne ogłoszenia ,na all też miałam wystawiony ale tylko się pytali a wózek był jak nówka bo parę mies tylko jeździłam i chciałam za niego niewiele a kosztował prawie 2000zt ale chciałam aby się pozbyć bo miałam drugi już , jak zamieściłam ogłoszenie na trójmiejskim portalu to zaraz był odzew .

Gość gość
na allegro w dniu wystawienia ludzie przyjechali aż 150 km do mnie po odbiór sprzedałam za 650 zł. Stan idealny 3 w1 kolor biały.

Gość gość
ja tez na allegro, ludzie z mojej okolicy byli, 30km ode mnie, odbior osobisty, sprzdalam za 1000zł sama zaplacilam 2200

ja wózka nie sprzedawałam, ale sama chętnie kupowałam na tablicy.pl - np. kołyskę dla dziecka, ubranka, zabawki Sama na tablicy sprzedałam regał i fotel bujany, o fotel to się ludzie bili, bo za gorsze sprzedawałam

ja swój oddałam po 2 dzieci nie był we wspaniałym stanie, ale pani, która dostała bardzo się ucieszyła :)

Gość gość
Też sprzedałam dzięki Tablicy, nawet dość szybko i za pół ceny a to chyba dobrze bo wózek był wprawdzie po jednym dziecku i w bardzo dobrym stanie ale używany trzy lata.

Gość emcekwadrat
Sprzedałam na tablica.pl za 850 zł 3 w 1