Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malzenstwo bez sexu PYTANIE

Polecane posty

Gość Zmierzam ku temu
Mój mąż też się młodszy nie robi. I zdaję sobie sprawę, że jeśli nawet jakoś tam opanuje problemy zdrowotne (choć nie wierzę w to, nie zmierza w ogóle ku temu, choc leczy się), to nigdy już nie będzie ani normalnie, ani dobrze. Marzę o spontanicznym seksie bez lęku, w którym po prostu oddaję się, a facet bierze co jego, pewny siebie i bezkompromisowy. Seksie bez stresu, lęku, że nie wyjdzie, zeby on się nie spłoszył, żeby uważać...

Gość gość
No wlasnie dlaczego nie moze? Ja rowniez jestem zadbana sexowna 32 latka ale go nie podniecam no chyba ze juz jest calkowitym impotentem i przy innej tez mu nie stanie. Zreszta on nawet na inne babki nie patrzy i malo mowi o sexie.

Gość gość
O jakie problemy zdrowotne chodzi?

Gość gość
Odpowie mi ktos?????????? Bo zwariuję!!!!!!!

Gość panandtilt
Zmierzam . Jestem na etapie ze czasem chcialbym zeby cos mi sie przytrafilo. Ubezpieczylem sie na zycie wyznaczajac ja jako jedynego beneficjenta. Na szczescie nic o tym nie wie. Na razie

Gość gość
Do zmierzam ku temu O jakie problemy zdrowotne chodzi?

Gość gość
odpowie mi ktos!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? co jest nie tak?

Gość gość
pomocy, co robic

Gość gość
inne chyba lubi bo one go napewno. Co sie moglo stac, ze na niego juz nie dzialam???

Gość gość
Kolezanka jest ładna i wykształcona ale niestety trafiła na pijaka.Pomimo,ze wyszła za niego z wielkiej miłości,to po nastu latach wyszła z sypialni.Nie cierpi smrodu i bełkotu pijaka.Póżniej okazało się,że od lat ma dziwkę. Sytuacja w domu mu odpowiada.Jej nie.Znienawidziła go strasznie,zablokowala się na niego.Nie potrafi go juz tolerować.Myślę,że przyjdzie dzień jak go pogoni ze swego świata.Szkoda mi takich kobiet.

Gość gość
ale moj nie jest pijakiem, niby normalny facet

Gość gość
cz mozna odbudowac podniecenie, pozadanie u meza???????????????????????

Gość gość
k***a dinozaury się znalazły. Parę lat w związku i iskry zgasły? Ja z żonką jesteśmy ponad 25 lat i nadal często się kochamy. Czasem nawet w aucie,albo na wodzie

Gość gość
chyba z kochankiem tak się szlajasz

Gość gość
POMOZCIE MI ZNALEZC ODPOWIEDZ!!!!

Gość gość
pedałem nie jestem. Czytaj dokładniej

Gość gość
No to widocznie jedziesz na viagrze i masz duzy temperament nie wszyscy tacy sa dinozaurze.

Gość gość
no to z kochanka w tle

Gość gość
tzn ma kochankę i ja go nie podniecam, nie moze ze mna????

Gość gość
szkoda ze nit nie wie

Gość gość
2 lata bez sexu, kochanka od miesiaca

Gość gość
do panandtilt, musisz pokazać sie jej z nowej strony, tak jakbyś był kims obcym, wiem ze to ryzykowne ale kup nową kartę , tak zeby nie wiedziała ze to ty nakręcaj ja , znasz ja najlepiej wiesz co lubi, a i takim akcjom sprzyjaja nowe miejsca, i duzo wina.

Gość gość
trzeba walczyć o zwiazek

Gość gość
a ja miałam kiepski ten rok. 3 razy seks, znam daty tego wydarzenia....kiedy sobie uświadomiłam, że mam już 35 lat, że jeszcze parę lat i moje hormony zaczną obniżać moją seksualność, że 12-letnie małżeństwo mi się rozjeżdża przez brak rozmów i czułości, że może za chwilę może zdarzyć się jakieś nieszczęście, postanowiłam postawić na jedną kartę. porozmawiałam tak szczerze i od serca z mężem i ... okazało się, że niedomówienia, własne domysły, podejrzenia prawie nie zakończyło naszego związku. potem był oczyszczający, boski seks, a dziś pocałunki i spojrzenia jak za dawnych lat. polecam: rozmawiajcie ze sobą, a wyjaśni się wiele.

Gość gość
szkoda mi mojego meża bo to moja wina, nie czuje sie dobrze we własnej skórze, nie mogę na siebie patrzeć więc chowam sie nawet przed nim, jestem młoda ale czuje ze wszystko co było zgasło we mnie, nie czuje sie kobietą tak naprawde nikim. jak tylko zbliza sie do mnie ,dotyka mnie to robi mi sie niedobrze, w sumie wog.óle jak ktokolwiek mnie dotknie nawet w autobusie czy jakoś przypadkiem to czuje ze umieram. prosiłam go zeby mnie zostawił bo to go zniszczy to życie z "zombi".

Gość gość
czasem mysle zeby zrobić mały skok w bok,

Gość gość
mały skok to moze byc calus w aucie , rob od razu duże susy :) idz na calego i twardego

Gość panandtilt
gosc z 20,49 Rozmowy nie sa oczyszczajace , zazwyczaj wytlumiane i konczone szybko , z takim skutkiem bym odczuwal wine... ostatnio pare miesiecy temu o dziecku . skonczylo sie na tym ze dziecka po prostu ni e bedzie . trudno otwarcie rozmawiac z kims kto ukrywa czesc swojego zycia , chyba nawet przed soba ...

Gość panandtilt
sorry mialem na mysli gosc z 20.43