Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiKoloBi

Spróbowałem wszystkiego i jestem z tego zadowolony

Polecane posty

Gość BiKoloBi

Siema, co sądzicie o facetach bi? ja takim wlaśnie jestem. Obecnie mam żone i jestem jej wierny. Natomiast w życiu spróbowałem też wszystkiego z facetami - zawsze jako strona pasywna i uległa - ostry anal uwielbiałem ssać z połykiem itp :) teraz jak o tym pomyśle to NIE żałuje i ciesze sie że każąc polykać sam wiem jakie to uczicie SUPER :D Co o tym sądzicie?

Gość BiKoloBi
po co spamujesz?

Gość gość
ciekawe czy Twoja zona jest z tego tak samo zadowolona? a raczej czy wogole o tym wie?

Gość gość
z połykiem to raczej oral niż anal... do gimnazjum uczyć się, a nie tutaj wymyślać...

Gość BiKoloBi
a po co ma wiedizeć? :P nie czepiaj się interpunkcji :P miało być ostry anal, ssać z połykiem, z pupy do ust itp itd ;P BARDZO miło wspominam te chwile :)

Gość gość
wiec dlatego gimnazjum ci polecam tam się nauczysz interpunkcji... i przestaniesz fantazjować ;)

Gość gość
Nie wiem,czy związałabym się węzłem małzeńskim z takim facetem,ale napewno chciałabym spróbować seksu 2 mężczyzn bi i ja:)

Gość BiKoloBi
no takiego trójkąta niestety nie zrealizzowałem :( a szkoda! Bo marzyłoby mi się possanie pałki wyjętej wprost z kobiecej pupci podczas mocnego analu :) Czemu byś się nie związała? co w nas złego?

Gość gość
Bo na dłuższą mete,chyba by to nie wypaliło.Chociaż czytałam o takiej trójce,żejącej ze sobą kilka juz lat.

Gość gość
fuuuuuuuuuu!!! chyba się porzygam! jak można ssac pale po wyjeciu z tylka! obrzydlistwo..

Gość gość
wogole to ja nie wiem jak te baby pieprza się w tylek...podziwiam!

Gość gość
W ogóle... jak już... debilu.

Gość BiKoloBi
a czemu nie? ssałem wyjetą ze swojej pupki i to jest ok :D a mam po prostu fetysz zeby possać prosto z jakiejs sexi smacznej kobiecej :D mniami :D a co chcesz od anala? doświadczyłem wielokrotnie i wiem że nie ma co marudzić! jest super !

Gość gość
no to opowiedz jak jest? boli? a jak to jest wylizywać czyjas albo swoja kupe z palki:))))

Gość gość
bo nie sadze ze ty albo twoje koleżanki robiliście lewatywę przed stosunkiem :)))))))))))))))))))))))

Gość gość
Skoro temat cie nie interesuje i nie dotyczy, to po kiego hooja zasmiecasz go swoimi wypocinami?

Gość gość
ej gość sam stad s********j i nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami...

Gość BiKoloBi
jak byś czytał uważnie to widziałbyś że z kobiecej pupci nie ssałęm ale chcialbym :P za to często oblizuje palca po robieniu palcówki analnej żonie ;P i zresztą każdej swojej lasce tak robiłem :P mniami :D A tylek zawsze płukałem :P

Gość BiKoloBi
coście tak zamilkli? :P

Gość gość
sex to jedno - gorzej jeśli zaangażowałbyś isę emocjonalnioe w faceta! wtedy jednoznaczne byłoby żeś cieplak :P

Gość gość
a robiłłeś sobie testy na choroby? bo jako strona pasywna bardzo łatwo się czymś zarazić, dużo łatwiej niż jako strona aktywna