Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja moze tym razem

Jak traktowac faceta na poczatku zeby zaimponowac

Polecane posty

Gość ja moze tym razem

Zaczelam sie spotykac z facetem, ambitny, inteligentny, nie jest wybitnie przystojnym ale ciekawym facetem. Zastanawiam sie jak moglabym mu zaimponowac, nie chce sie narzucac choc zaczyna mi na nim zalezec. Jakies rady??

Gość ja moze tym razem
Chcialam zapytac szczegolnie facetow, co lubia, jak imponuja im kobiety?

Gość gość
pieknem madre i silne

Gość gość
nie da sie, albo cie pokocha, albo nie i nic nie zrobisz

Gość ja moze tym razem
Chcialam sie poradzic facetow, poniewaz juz kilka razy spieprzylam cos moim staraniem sie. Zwykle to ja staram sie bardziej niz ktokolwiek inny. Chcialabym wiedziec jak postepowac zeby bardziej przyciagnac do siebie tego mezczyzne w naturalny sposob. Tak zeby mu zaimponowac:)

Gość ja moze tym razem
chyba nie dam rady ;) myuslisz,ze to bylby klucz do jego serca?:)

Gość ja moze tym razem
hah dzieki, wszystkie podpowiedzi sie licza :)

Gość ja moze tym razem
A na przyklad tak przyziemne rzeczy jak pisanie smsow? Lepiej czekac na niego czy sie sam odzywac? Pokazywac jak sie ciesze ze spotkan cz udawac niedostepna?

Gość DORADZECI
NAPISZ koniecznie cos wiecej Ile macie lat, pracujecie studiujecie razem skad sie znacie. jakim jestes typem kobiety jak sie ubierasz jaki masz charakter na codziec (BARDZO WAZNE), czym sie interesujesz. moze ci sie wydac a po co te informacje??? Tak, ale jeśli na początku pokażesz że jesteś kims kim nie jestes na codzien to wasze zwiazek bedzie koszmarny owszem mozesz sie chamowac i udawac ale po slubie raczej za dlugo nie poudajesz wiec napisz szczerze co i jak a ja ci doradze

Gość gość
ja mam 26, on 31, ja pracuje w biurze, on pzru filmach i koncertach. wole ubierac sie sportowo, on raczej elegancko do tej pory zachowywalam sie normalnie poniewaz niebardzo mi zalezalo teraz mi zalezy i nie chce popelnic jakiegos glupstwa

Gość gość
Jesteś kobietą więc daj się zdobywać. Po prostu daj trochę facetowi pola do popisu. A zainteresowanie okazuj gestami, sygnałami, uśmiechem i itd.

Gość ja moze tym razem
tak tez pewnie powinnam zrobic, dac sie zdobywac na pocztaku on mnie zapraszal na spotkanie ja odmowilam po kilku miesiacach ja napisalam smsa i od razu zadzwonil-cieszyl sie ze sie odezwalam. spotkalismy sie pozniej ja znowu odmawialam ale doszlo w koncu do drugiego spotkania i on mi sie zaczal bardzo podobac wiec chcialabym zeby nam wyszlo :) widzimy sie w piatek jesli nie bedzie pracowal.

Gość ja moze tym razem
zadnych porad?

Gość gość
zaimponować to może facet kobiecie, facet chce być traktowany poważnie, kochany i niezdradzany tyle chyba jesteś w stanie dać od siebie

Gość gość
gość Jesteś kobietą więc daj się zdobywać. Po prostu daj trochę facetowi pola do popisu. A zainteresowanie okazuj gestami, sygnałami, uśmiechem i itd. xxx Rób tak a zostaniesz zgorzchniałą starą panną

Gość gość
jesteś sztuczna, albo nie.....jesteś pusta a faceta chcesz zbajeriwać będąc sztuczną

Gość gość
Nie wiesz kim być? Bądź sobą! Nie Rysiem Ochudzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie Majdanem, i nie Dodą. Bądź sobą! I tylko sobą.