Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeży_randkowicz_portalowy

Czemu wymagania kobiet na portalach randkowych są absurdalne do granic możliwośc

Polecane posty

Gość świeży_randkowicz_portalowy

i? Zauważyłem, że wymagają niebotycznie więcej niż same mają do zaoferowania. Zalogowałem się jakiś czas temu i wstawiłem sobie prawdziwe zdjęcia. Mimo wysokiej oceny niemal zero efektu( piszą do mnie tylko kobiety znacznie mniej atrakcyjne niż ja.) Pomyślałem, że może ta ocena nie jest za wysoka, bo patrzę, a oceniane przeze mnie panie mają z reguły powyżej 9/10, ale wszedłem na kilkadziesiąt profili facetów i tam są prawie same 6/7 a nawet gorzej. Czy to nie pokazuje jasno kto ma bardziej wygórowane wymagania? Jest jakieś zainteresowanie moją osobą, ale nieznaczne i wydaje mi się, że rolę gra też tutaj opis zarobków. Tylko, że przykładowo kobieta, która sama nie pracuje i ma średnie wykształcenie to z tego co widzę, chce bym ja miał wyższe+ wysoki dochód. Czy nie uważacie, że takie portale pokazują, iż w rzeczywistości kobiety mają kompletnie we łbach poprzewracane? Ja uchodzę za przystojnego, 180 wzrostu, wyrzeźbiona sylwetka, ładne ubrania, dbam o siebie, a tu pisze do mnie locha ze 30 kg nadwagi i się podwala. Weźcie mi wytłumaczcie co się porobiło, że kobiety 3/10 sądzą, że są 10/10. Ja to z czystej ciekawości założyłem, ale czy może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła taka tendencja? Bo kiedyś tak nie było.

Gość gość
A czego sie spodziewales modelek?Jak dziewczyna ladna i normalnie ma w glowie to nie lazi po takich portalach bo 100 facetow sie za nia oglada w realu. A na portalach to same odrzuty ktorych nikt nie chce. Smotne matki tlusciochy panie po 40 ktorm ciagle wydaje sie ze sa atrakcyjne bo sasiadka im tak mowi przecietne panei z warzywniaka ogolnie glupie i brzydkie. A zapomnialem o drugiej kategorii ładne na czacie takie ładne spotkasz tez przy drodze. Oczywiscie czasem wchodza ladne pozalic sie ze facet je rzucil maja okres glowa je boli narzeczony w delegacji i nie maja sie komu pozalic akurat. Wiec coz czaty i portale to prawdziwa desperacja. Same pasztety lub wyludzajace kase na doladowanie

Gość gość
już o tym pisałeś synku

Gość gość
dobrze babciu

Gość prawictwo pospolite128
nie wiem nigdy nie byłem an portalach randkowych

Gość gość
bo ci tą srednią 9/10 robią właśnie takie badyle 3/10 synku :)

Gość gość
A na jakim portalu są wystawiane te oceny? :) PS co prawda to prawda. Kto ma za wysokie wymagania to albo tak naprawdę nikogo nie szuka albo zostanie sam/sama Każdy człowiek ma i zalety i wady, ideałów nie ma. A wymagania kobiet po czterdziestce są rzeczywiście śmieszne. Bogaty facet 40-50 lat znajdzie sobie młodszą, powiedzmy 25-30 latkę. Młodszy jeszcze młodszą. A młodzi chłopcy piszący do takich kobiet mają tylko i wyłącznie ochotę spróbować seksu z dojrzałą kobietą.

Gość gość
Asa oglądacie głupoty Ja śliczna modelka szczupła brunetka dziecięca buzia powodzenie zajęliśmy a byłam na portalu sympatią tam poznałam męża i do dziś razem szczęśliwi A czemu tam.byłam?bo każdy facet bal sierp mnie podejść bo byłam za ładna koleżanki też nie lubiący mnie za to.

Gość gość
Przepraszam za bledy

Gość gość
bo ja ukrainka byc a kozystam z google tlumacza :)