Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie parowary pytanie czym sie sugerowac przy kupnie

Polecane posty

Gość gość

planuje kupic sobie swoj pierwszy w zyciu parowar i nie wiem na co zwracac uwage :) taki do maks 400 zl

Gość gość
mamy parowary oraz sromowe wary. te drugie za darmo.

Gość gość
tylko Fagor ;) najlepszy

Gość gość
Niczym, parowar to tak proste urządzenie, że naprawdę możesz kupować w ciemno. Ja wybrałam jeden z tańszych.

Gość słodk0gorzka
ja posiadam parowar z olkusza ,możesz sprawdzić na ich stronce jak wygląda, jest niedrogi i bardzo dobrze sprawdza się u mnie w kuchni

Gość gość
mam parowar Tefal Vitamin plus, rewelacja, na necie dostaniesz go za jakieś 200 zł w górę, wczoraj pierwszy raz go wypróbowałam, robiłam kurczaka i wyszedł rewelacyjny, zwróć uwagę na to ile ma pięter, zależy od Ciebie i Twojej rodziny, jeżeli rodzina większa to więcej pięter, zwróć uwagę na siłę, ja mam 2000 v czyli bardzo mocny, nie polecam kupować taniochy bo długo nie posłuży i nie będzie takiego efektu wow, możesz zwrócić uwagę na pojemność, mój ma 11 litrów, czyli dużo, są mniejsze parowary, ale ten mój miał mnóstwo pozytywnych opinii i dlatego się na niego zdecydowałam to mój: http://www.ceneo.pl/371476 tylko kolor mi się ten zielony niekoniecznie podoba, ale już przymykam oko ;)

Gość informatyk_wlkp
dobrze ktoś pisze. sromowar jest lepszy