Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednawkurzona

Ktoś wziął na mnie pozyczkę w providencie

Polecane posty

Gość takajednawkurzona

cześć! 4.11 i dzisiaj tj 12.11 dostałam dwa smsy typu, że proszą mnie o spłatę zaległego zobowiązania i podpisane Provident Polska S.A :/ ja nie mam do czynienia z bankami ani pozyczkami!!! Ani z providentem! Jutro zadzwonie dowiedzieć sie o co chodzi, ale myślicie że to może być to czy po prostu nr pomylili.... ale 2 razy!? Jestem przerażona, mam 21 lat i studiuję, żadnej pozyczki nie brałam! Pomocy...

Gość gość
A masz moze popularne nazwisko albo wysylalas komus ksero dowodu w odpowiedzi na anons o pracy?

Gość takajednawkurzona
nic z tych rzeczy nie miało miejsca, nie staram się o prace bo studiuje i jestem na utzrymaniu rodziców, nazwisko mam może i popularne ale nie za bardzo. Mam też kuzynke ktora jest przedstawicielką w providencie i czy możliwe jest żeby ona mogla mi zrobic takie swinstwo? (naszą wspolną kolezanke prosila o to by wziela na nia pozyczke, ta sie jednak nie zgodzila)

Gość gość
nie ma takiej możliwosci bo umowa pożyczki pisana jest u pożyczkobiorcy w domu. Kxero dowodu nie wchodzi w grę

Gość takajednawkurzona
wiec to tylko pomylka ufff :) pewnie nr pomylili :) dzieki

Gość gość
ale kuzynce radziła bym się przyjrzeć.... :O

Gość gość
bo skąd niby maja Twój telefon żeby sms-y przysyłać ?

Gość gość
BIORA Z JAKIES BAZY DANCYH maja dostep.

Gość widadi
Kobieto. pracuję w Providencie i wiem że skoro mają Cię w bazie danych jako dłużnika , to lepiej wyjaśnij to sobie w biurze tej firmy - adres najbliższego oddziału dostaniesz na infolinii pod numerem np. 600 400 063, 600 400 600. Nie chcę się rozpisywać ale domyślam się o co się stało. ps. nie mów kuzynce że idziesz to sprawdzić i wyjaśnić :-/