Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie plany na sylwestra

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie chce znow siedziec w domu a tak sie to zapowiada......

Gość gość
A ja jak co roku chce siedziec w domu a mi sie nie zapowiada... moze sie zamienimy, co ty na to?

Gość gość
ja chcę w domu na spokojnie

Gość gość
i co w tym domu bedziecie robic??? a Ty skoro chcesz siedziec w domu to czemu nie mozesz??

Gość gość
nienawidzę sylwestra wolę siedzieć we dwójkę z moim panem, dobre jedzonko, świece, szampan i to nam wystarcza

Gość gość
Nie moge siedziec w domu bo znajomi beda miec za zle :( Jak to co bede robic? Poczytam i wyspie sie w koncu :P

Gość gość
ja w domu siedziałam rok temu i jakoś nie bardzo mi się to podobało, bo byłam sama. W tym roku mam zamiar gdzieś pojechać przed sylwestrem i zostać do nowego roku, bardzo podoba mi się tutaj http://www.dworoliwski.pl/ może to będzie kierunek mojej podróży.

Gość gość
będę grać w gre:D

Gość gość
A ja do Sopotu jade na 5 dni

Gość gość
ja szukam jakieś imprezy żeby iść z moim ukochanym. napić się, zjeść cos, potańczyć - to mi się podoba ;)

Gość gość
Idę ze znajomymi do klubu, w 8 osób, płacimy 150 zł/os, ale jest all inn, to znaczy jedzenie i picie (w tym alkohole) do oporu, 3 sale taneczne, każda z inną muzyką, my bierzemy lożę na sali retro i tak jak w tamtym roku będziemy się bawić do muzyki z lat 60,70,80,90 a nie umc umc :D Do tegoooo jest wydzielona część dla palących i nie będę musiała na zewnątrz zamarzać przy papierosku :)

Gość gość
ja bede sama w domu,kupie moze alkohol,cos dobrego. w ogole to nigdy nigdzie na sylwka nie bylam a mam 25 lat:(

Gość gość
jezu jak ja ci zazdroszcze,tez lubie muzyke retro,chyba bede plakac,ja zawsze samiutka:(

Gość ggrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy
ja też nigdy nigdzie nie byłam w sylwestra :( nienawidze grudnia :(

Gość gość
To namów znajomych też na taki klub, jest masa imprez na retro, bo nie tylko mlodzi chodzą się bawić w końcu :) My nie jesteśmy wybitnie starzy, ogólnie to 29-30 lat towarzystwo, koedukacyjne, i sami single do tego, a i tak wolimy zabawę do starszej muzyki bo można po prostu fajnie tańczyć :)

Gość gość
A ja zrobię sobie...wehikuł czasu do lat 90-tych i odpalę sobie najlepsze gry z pegasusa: Contra, Thank, Super Mario, Micro Machine, złota czwórka, Żółwie Ninja, NBA,NHL,Batman,Aminki:D

Gość KarlaWawa
A w samej Warszawie, ktoś wie gdzie można się wybrać, chodzi mi lokale które coś organizują.

Gość gość
Ja jak zawsze będę siedzieć w domu.

Gość gość
Ja jeszcze nie wiem. Przez ostatnie kilka lat siedzielismy z narzeczonym w domu, w tym roku moze wyskoczymy do klubu ze znajomymi :)

Gość gość12345676
moja wypowiedź jest powyżej z zeszłego roku i nic się do teraz nie zmieniło :( cały czas sama i tego sylwestra też spędzę w domu :( moje życie jest po prostu beznadziejne :(

Gość gość
a ja zamierzam spedzic na balu sylwestrowym w tym domu wczasowym www.zakopanetulipan.pl :)