Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia19i19

samotna

Polecane posty

Gość kasia19i19

hej, mam 19 lat. jestem sama już 9 miesięcy. jak dla mnie to wielka tragedia. mój pierwszy chłopak z którym byłam ponad miesiąc był najlepszy w całej szkole. dużo dziewczyn do niego podbijało. on robił dla mnie wszystko.. dzięki niemu zdobyłam takie poczucie wartości siebie, że postanowiłam zostać sama. zostawiłam go. starał się, jeszcze długo jednak ja uznałam, że nie ma powrotu. uważam siebie za ładną dziewczyne ( ale tylko gdy się pomaluje ). i tak Kolejny, kolejny, kolejny chłopak... - byłam po około miesiąc czasu z niektórymi , innym nie dawałam nawet jednej szansy. stałam się wybredna. od zawsze mieszkam z samą mamą i mężczyzna w moim życiu to było za dużo. nie wytrzymywałam więcej niż miesiąc w tym ograniczeniu. a teraz niemogę sobie już nikogo znaleźć. czuję pustke i samotność. bardzo brakuje mi miłości. żałuję najbardziej na świecie, że zmarnowałam naprawdę dużo szans. a wiem, że teraz to już nie byłoby to samo. czy znajdę sobie jeszcze kogoś?

Gość gość
za to co robiłaś innym chłopakom to nie znajdziesz chyba

Gość gość
jak bedziesz taka wybredna i tak przebierała jak w ulęgałkach bo to bo tamto, bo jestem piękna i się cenię to gratuluję, na pewno będziesz sama

Gość sami009
czy aby na pewno masz 19 lat???