Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzegrywamŻycie

Jedna zła decyzja Nie jestem stworzony do cięzkien pracy

Polecane posty

Gość PrzegrywamŻycie

Poszedlem na praktyki których nie lubię , pracuje dlugo i cięzko. Podjąłem złą decyzje w życiu, ale nie wiem dlaczego niektorzy potrafią tam robić a ja czuje sie jakbym nie zostal stworzony do ciezkiej roboty. W domu nigdy nie musialem ciezko pracować , jestes jakis taki nieogarniety , na praktykach tak sie stresuje że nie myślę wogóle....Czesto nie moge czegos znalesc itd. Będe musiał tam wytrzymać 3 lata :(. Czy niektorzy z was też tak mają ? Jestem osoba bez pasji , zzawsze czulem ze jestem stworzony do czegos innego czegos szczegolnego może pisze glupoty ale tak czuję , nie jestem za "fajny" nie zadaje sie z najfaniejszymi w klasie , nie wychodze z domu wogóle chce tylko skończyć te 3 lata :( Czy niektórzy z was też nie potrafią lub nie umią tak jak ja prawie niczego robić ? Czy też wam się nie chce chodzić na praktyki ?:( Piszę tak aby sie wam wygadać Pozdrawiam Adam

Gość gość
Wieluu ludzi tak ma jak Ty albo udajà že sà w 100 proc zadowoleni

Gość PrzegrywamŻycie
myslicie ze szybko zlecą te 3 lata ? :(

Gość gość
Co to za praktyki takie ciężkie ?

Gość gość
a o za kierunek?

Gość gość
Tobie się po prostu nie chce pracować.

Gość gość
to jest właśnie ten problem, że w domu taki nic nie robi, bo wszystko mamusia zrobi a później płacz, bo ciężka praca. 40 lat temu nasi rodzice jak byli w naszym wieku to musieli sami do wszystkiego dojść i tak uczyli się życia. Niektórym by się wojsko przydało a czy 3 lata zlecą szybko to zależy jakie będzie twoje podejście

Gość PrzegrywamŻycie
Mechanik ale pracuje w bardzo ciezkim zakladzie moze i nie chce ale nigdy nie robilem tak... duzo nie umiem nie mysle jak cos robie i wgl :(

Gość gość
A co chciałbyś robić w życiu?

Gość gość
a moze byc tak ze nie pasuje ci ten kierunek? to nie jest to co chialbys robic?

Gość PrzegrywamŻycie
co mam zrobic zeby szybko zlecialy ?:( jezuu jak mi sie nie chce :( nie to ze sie nie chce nie lubie tam innych praktykantow a oni za bardzo chyba nie lubia mnie. zla atmosfera koledzy co poszli na inne kierunki robia do 14 ja do 17 ;/

Gość PrzegrywamŻycie
wlasnie myslalem ze chce to robic ale ja tak naprawde nie wiem co :( chce byc tylko Policjantem kiedys w przyszlosci. Wiem ze jak sie czegos nie lubi to sie wtedy zle pracuje ale klamka zapadla... Moze mi szybko zleca. W zyciu chcialbym nie wiem pracowac w jakies fajnej pracy z dobrymi kolegami gdzie by panowala fajna atmosfera :(

Gość gość
Polub to co robisz. Nie patrz na ciągle na zegarek. Jak już musisz te praktyki odbębnić to naucz się czegoś - szkoda zmarnowac 3 lata. A jak się czegoś nauczysz to może własny biznes załozysz i będziesz szefem dla innych praktykantów?

Gość gość
hehe,,, ja miałam takiego wspólokatora, studiował i dorabiał w sklepie na pól etatu... raz musiał pracować za kolegę i mu wyszło 8 godzin.. wrócił i z tekstem ze "8 godzin to nie jest praca dla niego" i był w ciężkim szoku jak mu powiedziałam ze własnie tak najprawdopodobniej bedzie pracował całe zycie i to codziennie.. jakoś tego sobie wcześniej nie uświadamiał :) Poza tym czego chcesz i nie chcesz, do czego jesteś stworzony i do czego nie jesteś.. istnieje na świecie też coś takiego jak obowiązek i podchodząc do obowiązku bez zaangażowania i samodyscypliny - narobisz sobie kłopotów i tyłów u ludzi którzy będą w okół ciebie.

Gość gość
"W zyciu chcialbym nie wiem pracowac w jakies fajnej pracy z dobrymi kolegami gdzie by panowala fajna atmosfera " To na pewno nie w policji .

Gość PrzegrywamŻycie
sam nie wiem :( jutro na praktyki

Gość PrzegrywamŻycie
macie jeszcze jakies dobre rady ? Powiem wam ze nie potrafie podejmowac dobrych decyzji. Tak sie cieszylem ze wybor zawodu to bedzie 1 moja dobra i dorosla decyzja... hehe "dobra" czuje że już zawsze bede podejmował złe.