Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym wszystkim

Prosze o męskie opinie

Polecane posty

Mam pytanie do facetów. Pytam powaznie i oczekuję pozwaznych odpowiedzi. Co musiałaby Wam zrobic kobieta (z ktora byliscie w zwiazku), zeby zasluzyc na to, zebyscie rozpuszczali, wymyslali i rozpowiadali wsrod waszych wspolnych znajomych niemile plotki, klamstwa i bajki na jej temat ?

Gość gość
Robić loda bez połyku

Gość gość
nie stosuje takich metod,bo jestem dojrzaly:)jesli cos jest nie tak,to wale w oczy,do osoby z ktora jestem,nie do znajomych.Plotkami sie nie zajmuje,to dobre dla zdziwaczalych.Zmien faceta,albo przestan zadawac sie z gowniarzami:p

Gość gość
Nie zniżyłbym sie do tego .

Gość gość
Nie ma zadna kobieta takiej mocy, bo jestem normalny i nie chodze rozpowiadac na moje byle po znajomych czy innych ludziach.

Gość gość
dać innemu i robić mnie w c***a

pójść 'na całość' z jakimś Dyziem Kloszardem, pomimo że ma życie mlekiem i miodem płynące i nic kobiecie nie brakuje oprócz dodatkowych wrażeń i adrenaliny i bzyka się z Kloszardem tak z ciekawości i z nudów , generalnie nie lubię wylewać swojej kloaki na ulicę i szczerze powiem, wolałbym ten temat załatwić jak Maciej Stuhr, czyli dyplomatycznie i w białych rękawiczkach dać kobiecie to zrozumienia, że jest zerem

I naprawdę nie poczulibyscie sie lepiej, kiedy ona stalaby sie posmiewiskiem wsrod znajomych za wszystko co wam zrobila?

Gość Zduński
Ja tam miałbym wyyyebane, poniżanie, obrażanie, obgadywanie, wyśmiewanie jest poniżej mojego poziomu.

Gość gość
to nie zależy od tego co kobieta by zrobiła, tylko od typu faceta. Jeden machnie ręką,a drugi będzie się zemścił na różne sposoby. A trzeci zabije.

Moze zle sie wyrazilam : chodzi mi o plotki i bajki typu , ze namawiala was na slub, dzieci itp, cotak naprawde nie bylo prawda bo nawet ze soba nie spaliscie (bo ona nie chciala)

Nie ucieszyloby by was, ze z niej sie nabijaja a was maja za tak swietnego, pożądanego samca ?

Gość Zduński
Nie, Tylko ktoś na poziomie inteligencji płytky chodnikowej tak robi.

Gość gość
Po 17 roku życia takie żarty mnie nie bawią

A nie bylaby to jakas forma dowartosciowania sie dla was? pokazania otoczeniu, kto w tym zwiazku byl "lepszy" ( w sensie - ona wariatka, desperatka, a wy -faceci, ktorzy sie na szczescie jej pozbyli i z nia zerwali)

Gość Zduński
A da się dowartościować pokazując brak mózgu i klasy? Uważam, że nie

Gość gość
A ja mam takie zdanie:rozwiodłem się ze swoją żonką.Ona rozpowiadała do wszystkich znajomych i sąsiadów różne prawdziwe i wymyślone fakty.Powiedziałem DOŚĆ i jestem teraz wolny.Urządziłem kolację dla znajomych i zapytałem się ich czy kiedykolwiek narzekałem na żonę./przed rozwodem/.żona udała że nic nie słyszy a słuchać nie było czego. Baby są żałosne.

Nie pokazal nikomu braku klasy ani mozgu, bo wszyscy uwierzyli.

Gość gość
zesrać się przy seksie