Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleczny sluz a ciaza

Polecane posty

Gość gość

z mezem staramy sie o dziecko. cykle mam 32 dniowe.sluz plodny mialam od 12 dc do 20 dc. dzis mam 23 dc i pojawil sie taki mleczny gesty sluz. jest go dosc duzo. bez zapachu i nie mam zadnego pieczenia i swedzenia. i wogole jestem jakas taka nabrzmiala w miejscach intymnych. z tego co pamietam to nigdy tak nie mialam. czy to moze wskazywac na ciaze? czy ktoras z was tak miala i okazalo sie ze ciaza? do testowania jeszcze dobry tydzien...

Gość gość
ja zawsze mam tak po dniach płodnych

Gość gość
dokładnie jw

Gość gość
Dziewczyno jesteś dzień po płodnych dniach i ty juz myślisz ze oznaki ciąży masz? Owszem w ciazxy jest taki śluz ale to zapbserwujesz dopiero jak z tydz okres ci się spozni czyli około 2 tych od zagniezdzenia A gdfybys nie wuedziala to w dni plodne plemnik dopiero dociera do komorki dochodzi do zaplodnienia wtedfy do10 dninastepuje zagnieżdżanie zarodka wtedy wytwarza dwie hormon ciążowy .... Iwtedy moaemy doszukiwac sie objawow

Gość gość
no nie wiem bo jeszcze nigdy nie bylam w ciazy. a na tym etapie cyklu to zawsze mialam sucho wiec sie zastanawiam i pytam

Gość Mama Bliźniaczek
Poczekaj i cierpliwości. Nie doszukuj się jakichkolwiek objawów. Głowę zajmij czymś innym. Samo się okaże za tydzień lub więcej. Ale i moim zdaniem za wcześnie na objawy. Śluz to nie wyznacznik ciąży. Poczekaj cierpliwie a wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki! :)

Gość gość
Za wcześnie na objawy. Poza tym każda ciąża jest inna - ja np JESTEM w ciąży, a mlecznepodroze śluzu nie mam.

Gość gość
Ja napiszę bolało mi podbrzusze, miałam dużo białego mlecznego śluzu, brak okresu ale dopiero po 3 tygodniach dowiedziałam się że to ciąża

Gość gość
gęsty biały czy mleczny,mętny śluz to śluz który pojawia się przed dniami płodnymi i po dniach płodnych nie oznacza ciąży,ja w obu ciążach an początku miałam sucho :D

Gość gość
poczekaj na test

Gość agula8
a ja właśnie jakoś tydzień przed tym jak zrobiłam test miałam więcej dość wodnistego mlecznego, bezwonnego śluzu. Nie miałam żadnego swędzenia ani pieczenia i zaczęłam profilaktycznie zaczęłam stosować lactovaginal. Po teście znałam już przyczynę.Ale co ciąża to inne objawy w różnym czasie.powodzenia

Gość gośćja
Wątek jest już stary,ale pewnie są osoby które to czytają.Ja w pierwszej ciąży nie miałam obiawów przed okresem.Za to w drugiej już tak.Zanim zrobiłam test w 29 dc i wyszedł pozytywny.To już od 25 dc miałam już wczesny objaw.Nigdy mi się takie coś nie zdarzyło.Otóż gdy zjadłam coś słodkiego to mnie tak mdliło i wogóle mi to nie smakowało.A potem to doszedł dziwny ucisk w żołądku i dużo niż zwykle mlecznego śluzu.