Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia566

Problemy po seksie analnym

Polecane posty

Gość Kasia566

Witam. Bardzo proszę o poważne porady gdyż problem jest dla mnie dość ważny. Mam 28 lat, jestem z chłopakiem 1,5 roku, mieszkamy razem, wszystko jest ok. Jakiś czas temu stwierdziliśmy ze dobrym urozmaiceniem współżycia będzie seks analny. Trochę się tego obawiałam na początku ale okazało się bardzo przyjemne. Problem pojawia się później... przez 1-2 dni jestem trochę obolała ( nie jest to jakiś ból nie do wytrzymania ) i pojawia się krew gdy się załatwiam, taka cieknąca ( sporo jej ). Proszę o porady co to może być i jak tego unikać. Nie chciałabym rezygnować z tego rodzaju zbliżeń bo sprawia nam obojgu przyjemność, mój chłopak jednak był przerażony gdy 3 raz z rzędu zobaczył zakrwawiony papier :( Dodam ze używamy sporo nawilżenia przed (oliwkę dla dzieci). Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Moze masz hemoroidy , jezeli tak zrezygnuj z seksu analnego bo zle sie to skonczy dla ciebie

Gość gość
tez typuje na hemoroidy wewnetrzne, lepiej idz do lekarza to sprawdzic.

Gość gość
też myślę, że to hemoroidy

Gość gość
hemoroidy, no niestety, nie jesteś stworzona do takich obrzydlistw :O

Gość Kasia566
Dziękuję za odpowiedzi. Nigdy nie miałam problemów z hemoroidami, ale skoro tyle osób na to stawia to może faktycznie wybiorę się do lekarza :) Co do higieny, dbam o nią szczególnie przed taką formą zbliżenia, używamy także prezerwatyw więc nic się nie brudzi. Poza tym ja i mój chłopak nie czujemy obrzydzenia, kochamy się i sprawia nam to przyjemność :) To była nasza świadoma decyzja i nie widzę w tym nic niewłaściwego.

Gość gość
gorzej jezeli to jakiś guz

Gość gość
Hemoroidy można zaleczyć, ale broawczaka nie da się ani zaleczyć, ani wyleczyć, ani usunąć operacyjnie, brodawczak z biegiem czasu złośliwieje i przeobraża się rakowatego guza kKaposiego, no i tylko 4 deski i kochanie do zasranej śmierci debilko. Pogoń tego swojego analdebila na 4 wiatry jeśli to jego inicjatywa, a jeśli Twoja to wal do klasztoru i zaszyj duupę na konto stomii

Gość gość
wyjaśnienie: stomia to sztuczny o***t ulokowany na brzuchu. G***o zbiera się nie w jelicie grubym a w worku przyczepionym do brzucha Co jakiś czas trzeba worek opróżniać z g***a, radocha jak sto ch**ji. W takim przypadku duupę można zaszyć i nie będzie ciągot do śmierdzącego anala

Gość Kasia566
Wiem co to stomia, tylko nie rozumiem po co te złośliwe komentarze, nie można się kulturalnie wypowiedzieć?

Gość gość
do ludzi decydujących się na anal nie może być głaszczącego języka, musi być ostry , gdyż tacy debile inaczej nie zrozumieją zagrożenia zdrowia i życia.

Gość gość
Widze ze experci od anala juz sie pojawili haha. Widac nie traca czasu :)

Gość gość
Ja od 6 lat wale w dupcie moja dziewczyne i zadnych problemow nigdy nie bylo. Pieprzycie glupoty. Dodam ze co roku robimy badania profilaktycznie i nic. Przestancie pierniczyc glupoty i straszyc ludzi debile

Gość gość
Mnie obecny facet z ktorym jestem juz ponad rok wali mnie wiecej razy analnie bo uwielbiam tak bo wtedy moge sobie urzywac moj ulubiony vibrator i czuje sie dowatosciowana

Gość gość
To teraz będziesz się leczyć do końca życia, a jakbyś nie próbowała to może byłby spokój. Przy hemoroidach nie wolno uprawiać seksu analnego. Możliwa jest też szczelina o***tu. Po prostu rozerwał cię tam w środku. Taka szczelina sama się nie wygoi.

Gość gość
Gorzej jeśli ci tam rośnie rak, a twój chłopak go podrażnił.

Gość gość
jak wiadomo anal mozna uprawiac tylko wtedy jesli oboje partnerow jest zdrowych a w szczegolnosci kobieta ktora przyjmuje kuta.sa do pupy. A jesli mialas hemoroidy i przyjelas penisa to teraz cierpisz. Normalka. Moja dziewczyna nie miala hemoroidow i od 6 lat r****m w kakałko az miło. I zadnych problemow nie ma.

Gość gość
Można mieć hemoroidy, które nie są przerośnięte i nie przeszkadzają, a seksem analnym, czy zaparciami pogorszyć swój stan. Również poród może zaszkodzić. Później boli ciągle i można tylko zaleczyć, a po paru miesiącach, latach znowu zaczynają boleć.

Gość gość
Wyobraź sobie miesiąc podczas którego za każdym razem kiedy siedzisz na kibelku masz wrażenie jakby się dziecko rodziło. To może cię czekać. Są kobiety dla których lepsze trzy porody niż hemoroidy czy szczelina. Zależy jaki ciężki poród, ale to prawda, że poród może być lżejszy niż ból od hemoroidów.

Gość gość
a potem pampersy pod dopa nosic-przyjemnie jak h*j.

Gość gość
"a potem pampersy pod dopa nosic-przyjemnie jak h*j." x zamkni ryj tępaku

Gość Żigolak
Nie dla wszystkich, takie objawy dyskwalifikują i nic na siłę. Z wielu przyjemności w życiu trzeba rezygnować. A zbyt częste uprawianie doprowadza, że po paru latach w wielu przypadkach stolec sam wypada. Zatem warto dobrze przemyśleć, i jak w porzekadle - co za dużo to nie zdrowo.

Gość olobolo
myśle, że masz hemoroidy wal sie dalej w d**e to ci kupa sama wypadnie nawet nie bedziesz musiala sie naprezac :) powodzenia

Gość gość
Do programu "Dobrenocki" na antenie Polsat Cafe poszukuję kobiet/mężczyzn/par, które mają lub miały w przeszłości doświadczenia z seksem analnym bądź osób, które miały problemy z namówieniem drugiej połówki na taką formę współżycia. Zgłoszenia i dodatkowe informacje: monikachobotow@formacjatv.pl Zapewniamy charakteryzację na czas nagrania!

Gość gość
Do Kasi566. Dziewczyno,a może tego swojego żigolaka zaprowadz na jakieś gayparty.Tam mu dupsko różnymi wielkościami k***sów zloją,i wtedy zrozumie jaka to uciecha,tobie da spokój,a sam będzie zaspokajal.

Gość gość
naoglądała sie dziewczynka p****li i teraz loda robi a nie wie jakie konsekwencje z tego wynikają. Seks analny wiaze sie ze stanami zapalnymi o***tu, w pozniejszym czasie moze odbic sie na nietrzymaniu stolca ,czy szczelinie o***tu. Ludzie poczytajcie troche za nim coś zrobicie a ile bakterii itd itp :) i choroby różne

Gość gość
21,36 2013 11 12 Sto proc racji i post powyżej również. Szczyt głupoty kobiet i poniżenie zgodzić sie na anal.Trzeba byc strasznie zakompleksiona osoba albo samotna i glupia do kwadratu zeby tak poświęcać sie dla faceta.