Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnkxyz

problem w pracy

Polecane posty

Gość mnkxyz

chciałabym się poradzić. mam dobrą prace i zależy mi na niej bardzo, ale ostatnio atmosfera zrobiła się dziwna. Współpracownik z którym kiedyś dogadywałam się bardzo dobrze nagle zaczął dziwnie się zachowywać, mam wrażenie że przeszkadzam tam. Mam wrażenie, że mnie lekceważy i nie słucha tego co do niego mówię, jest nadpobudliwy i zdenerwowany. to smutne bo krępuje to moje działania, mam wrażęnie że robię cały czas coś źle . W dodatku w bezpośredniej rozmowie ze mną zawsze patrzy się gdzieś indziej, przegląda strony w internecie i unika kontaktu wzrokowego. Chciałabym aby wróciła wcześniejsza atmosfera w pracy, tym bardziej że lubię to co robię. Zawsze starałam się być miła i wcześniej dogadywaliśmy się bardzo dobrze, dlatego nasza współpraca była owocna. Nawet nie przypominam sobie żebym zrobiła coś co moglo go tak wkurzyć. Zostawić ten projekt czy znosić jego dziwne zachowanie bez słowa ?

Gość gość
moze ktos ci d**e obrobil.

Gość gosciowaaaaa
olej go rob swoje

Gość gość
1. zakochał się w Tobie 2. ma problemy w domu 3. ktoś Ci tyłek obrobił i on uwierzył w to, co usłyszał

Gość mnkxyz
chciałam, ale jest dziwnie, cały czas mam wrażenie, że robię coś źle. przynajmniej tak to odczuwam :(

Gość mnkxyz
żałuję tylko, że ludzie mogą wierzyć w to co słyszą, szkoda bo jako współpracnicy dogadywaliśmy sie bardzo dobrze :) zakochał, wątpię; zakochan osoby nie mieszają z błotem dzieki za odp. postaram sie pracowac tak dobrze jak umiem

Gość gosciowaaaaa
moze naprawde sie zakochal??? a moglby?? a teraz nie wie jak ma sie zachowywac przy tobie...

Gość gość
czyli mógł coś usłyszeć?

Gość mnkxyz
na pewno się nie zakochał, wykluczam to, nie jestem w jego typie tym bardziej że zawsze mówię tylko o projekcie, bo naprawdę uwielbiam to co robię

Gość mnkxyz
hmmm nie mógł nic usłyszeć raczej, ostatnio miałam zły okres w życiu więć wyłaćzyłam sie z życia towarzyskieggo i nie mamy tych smaych znajomych. Najbardziej irytuje mnie to że mam wrażenie że mnie nie słucha, a ja się bardzo staram.

Gość gosciowaaaaa
ech ludzie sa dziwni...a dobra atmosfera w pracy to podstawa zeby sie chcialo do niej chodzic

Gość mnkxyz
dokładnie, chciałabym nie bać się iśc do pracy, kiedyś można było pożartować w przerwie albo przy herbacie, pośmiać się i poradzić, a teraz mam wrażenie że ciągle mnie każe za coś. tym bardziej że relacje z innymi nie pogorszyy się. Chyba wolę poszukać innego projektu niż tam zostawać

Gość gość
zapytaj wprost o co chodzi, może coś powiedziałaś za jego plecami i do niego doszło, zapytaj go w czym rzecz

Gość gosciowaaaaa
dokladnie zapytaj go o co chodzi albo zmien ten projekt i bd miala spokoj

Gość mnkxyz
już dawno się zapytałam czy mam za coś przeprosić, coś źle zrobiłam albo jest zły albo coś złego się o mnie mówi, stwierdził że nie o to chodzi i że jest dobrze. z drugiej strony to ciekawe jak relacje między wpsółpracownikami mogą popsuć praće.