Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyDE

Jugentamt Niemcy zabieraja Polskie dzieci TVP 1

Polecane posty

Gość antyDE

ogladajcie jak w tym kraju obchodza sie z Polakami ! to jest tylko namiastka tego co moze Was tam spotkac.

Gość antyDE
TVP 1 - 21.20

Gość gość
sk*****ele Szkopskie ! mam znajoma ktorej identycznie zabrali corke dopiero po dwoch latach wrocila do domu

Gość poooooozaaaaa
Gdyby Niemcy wykonali taki manewr w stosunku do rodziny tureckiej, byłaby już trzecia wojna światowa, a przy najmniej zamieszki na ulicach.

Gość gość
TAKIE PRAKTYKI ODSTRASZAJA OD WYJAZDU DO NIEMIEC, PRZYJMOWANIA ICH OBYWATELSTWA --- Wiec moze niech Niemcy najpierw skoncza te nieludzkie, rasistowskie-antypolskie praktyki i dopiero wtedy zapraszaja Polakow do siebie i proponuja obywatelstwo niemieckie i inne udogodnienia?

Gość gość
zabieraja alkoholikom i racja

Gość gość
ot tak bez powodu ?????

Gość poooozaaaaa
To znana niemiecka tradycja. Pod zaborami starali sie zniemczyć dzieci polskie. W czasie drugiej wojny tysiące dzieci z Wielkopolski i Zamojszczyzny porwali i w specjalnych ośrodkach zniemczali by oddać jako prezent za straty na froncie rodzinom niemieckim. Tak sprytnie zacierali ślady że do dziś dziesiatki tysięcy Niemców wie tylko ze są z pochodzenia Polakami.

Gość gość
Opiszcie powody.i dlaczego?

Gość poooozaaaaa
obejrzyj sobie tak trudno kliknac w google

Gość gość
daj linka,gdzie mam kliknac?

Gość gość
zabiraja dzieci patologii I bardzo dobrze. Polacy a szczegolnie Polki uwazaja, ze nie musza zglaszac przemocy domowej na policje, jak je ich musio oklepuje, skazuja na takie zycie swoje dzieci, bo one to musialy znosic, wiec ich dzieci tez, a tu niespodzianka. Bo matka, ktora nie zglosi na policje, ze wystepuje u nich w domu przemoc domowa, niezaleznie od tego, czy to przemoc fizyczna, czy psychiczna I czy misio bije tylko ja a nie dzieci, to matka taka staje sie automatycznie przestepca, nie jest juz uwazana za ofiare, ale za wspolwinna przestepstwa. W normalnym, cywilizowanym kraju zabira sie dzieci od takich rodzicow I niech sami siebie nawzajem olepuja ale juz bez udzialu dzieci. To samo dotyczy tego, jak mamuska przyjedzie do takiego kraju I liczy na to, zebedzie mogla pierdziec w stolek I powbierac tylko benefit, nie maja zadnego innego zabezpieczenia finansowego. Jest wtedy winna zaniedbania dziecka, co tez kwalifikuje sie do zabrania jej dzieckoa do rodziny, ktora zapewni mu podstawowe, godne warunki do zycia. W cywilizowanych krajach, nie wazna jest macica, ktora urodzila dziecko, ale wazne jest dziecko... Polki maja skrzywiona mentalnosc, mysla, ze jak urodza dziecko, to juz sa swietymi, nietylkalnymi krowami, ktorym sie naleza wszystkie prawa I zasilki, a to tak nie jest... ZASILKI CZY POMOC SPOLECZNA jest na dzieci a nie na wasze waciki I kawusie, jezlei sasiedzi, czy szkola, przedszkole zauwazy, ze nie zaspokajacie podtswowych potrzeb dziecka, jest ono wam zabierane. Proste?... Pewnie nie dla was, wychowywanych przez matki, ktore byly klepane przez waszych ojcow I nikt z tym nic nie robil , a wrecz udawal, ze nie ma problem, wychowywane przez mamuski I tatusiow, ktorzy udawali, ze sie wami zajmuja, a tak naprawde tatus byl bankomat, a mamuska zabawiala sie z kolezankami przy kawusiach I serialach... Wyjechaliscie z PL, ale PL z was nie wyjechalo...

Gość gość
zabierają dzieci patologii i bardzo dobrze

Gość gość
jestes tak gluuuupia ze az zal cie czytac polskie scierwo lizace doopy niemcom sama jestes mocno popieprzona patologia to widac to slyszec i to czuc :)

Gość flick99999999999
U Niemców metody faszystowskie i sposób ich zastosowanie niezmienne sa od lat.Tak czynili w okupywanych krajach wschodniej Europy aby je zgermanizować. Tak czynia po dzis dzien !

Gość gość
gość Wyjechaliscie z PL, ale PL z was nie wyjechalo... _________________ dobrze ze taki smiec jak ty wyjechal i nam tu gownem nie zajezdza gowno do gowna ciagnie jestes w odpowiednim miejscu plebsie usmiech.gif _________ oj niestety masz racje piatke przybijam !

Gość gość
tam się reaguje za wczasu a nie wyławia ze stawu czy czeka aż się wyślizgnie z kocyka...

Gość gość
w PL to lubia w beczkach znajdowac...

Gość gość
dobrze ze taki smiec jak ty wyjechal i nam tu gownem nie zajezdza gowno do gowna ciagnie jestes w odpowiednim miejscu plebsie >>> tak dobrze, ze wyjechalam, w PL bylam smieciem i gownem, teraz za granica jestem czlowiekiem, a wy dalej znecajcie sie nad swoimi dziecmi, patologio i lepiej nie wyjezdzajcie do cywilizowanych krajow, tylko sobie w tej PL sluchajcie swoich "umcia, umcia, umcia, umcia" i pokazujcie te swoje zapite mordy co weekend swoim dzieciom, zeby byly z was dumne, jacy to z was patrioci. To sa niesamowite wspomnienia z dziecinstwa, zapity ryj tatusia, ktory kelpie albo g****i mamuske, ktora udaje, ze nic sie nei dzieje :P

Gość gość
bylam smieciem i gownem, teraz za granica jestem czlowiekiem, _________________ nie ! :) jestes dalej tym czym bylas a nawet gorzej :) tam nawet szwab nie traktuje cie powaznie :) jestes tam dla kasy ....a raczej dla sciepow ktore ci oferuje ten kraj :) nigdy nie bedziesz tam pelnoprawnym obywatelem odczujesz to predzej czy pozniej ty upadala istoto :)

Gość gość
gość bylam smieciem i gownem, teraz za granica jestem czlowiekiem, _________________ nie ! usmiech.gif jestes dalej tym czym bylas a nawet gorzej usmiech.gif tam nawet szwab nie traktuje cie powaznie usmiech.gif jestes tam dla kasy ....a raczej dla sciepow ktore ci oferuje ten kraj usmiech.gif nigdy nie bedziesz tam pelnoprawnym obywatelem odczujesz to predzej czy pozniej ty upadala istoto usmiech.gif >>> nie drogi panie, teraz jestem czlowiekiem. od dziecka moj wlasny ojciec katowal mnie i matke, moja matka to znosila, a sasiedzi sluchali, widzieli jak chodze posiniaczona, zakrwawiona a oni nic nie reagowali, tylko odwracali glowe... Przychodzili do mojego ojca na zagryzke i kupic wodke, bo robil podobno najlepszy bimber w calym miescie, nawet policjanci przyjezdzali kupowac. Nie wazne, ze katowal mnie, matke i moich malych dwoch braci, wazne, ze wodek dobra robil, zebyscie mogli w weendy chlac i to samo robic swoim dzieciom co on mi:P

Gość gość
I dodam, jakby wtedy moja rodzina przyjechala tu gdzie mieszkam, to by zabrali mnie od moich rodzicow i bylabym przeszczesliwa, bo przynajmniej chociaz raz spalabym w czystej poscieli, cala noc w spokoju, umyta i najedzona... A tak zylam w PL jako dziecko, gdzie kazdy dzieci ma w d..., wazne ze woda jest:P

Gość gość
to w Pl jakbys sie wyprowadzila z tej meliny to nie potrafilabys zyc godnie ?

Gość gość
Dziecki z takich domow w PL maja mozliwosc wyprwadzic sie z takich melin jedynie na ulice. Bo praca jaka moga miec to za 800 zl na czarno... Te dzieciaki nie maja tj ty ciepluchu, wlasnego biurka, zeby moc spokojnie odrabiac lekcje i uczyc sie, czesto musza zajmowac sie swoim mlodszym rodzenstwem, bo tatus pedzi bimber, a mamusia wali sie z nastepnym wujkiem... Zero na start zyciowy, panstwo, policja, pomoc spoleczna, sasiedzi odwracaja wzrok i udaja, ze problem nie ma, gdy na ulicy siedza, obdarte, pisiniaczone, zasmarkane dzieci do 2 w nocy...Oto wlasnie PL, a ze takie mamusie i tatusiowie wywachali benefit za granica, to zabieraja te swoje dzieciaki za granice i zyja jak zyli, chleja jak chlali, tylko maja wiecej kasy, a dziecieki maja taki sam zywot jak w PL, do czasu, na szczescie, bo tutaj sasiedzi nie siedza cicho... Mamuska i tatusiek w placz, bo wstyd, ze mowia o nich glosno to co kazdy wie od dawna, ze to patologia. Dopoki nie mowili, to wszystko bylo ok. No i pieniazki sie urwa, nie bedzie za co chlec, trzeba bedzie rekawki zakasac i wziac sie do roboty, jak chce sie bawic to trzeba pracowac na swoje zabawy, a nie da sie to co powinno byc na dzieci ukrasc... Cale szczescie, ze zabieraja te dzieci, przynajmniej przez czesc zycia beda mialy normalne dziecinstwo, a ich rodzicow powinni jeszcze dodatkowo sterylizowac... Wy w PL lubicie znajdowac w beczkach, pociskac samotnym ksiezom, kocyk byl za sliski, schowac za szafe, pobic ze skutkiem smiertelnym... wszystko na oczach innych, ktorzy udaja gluchych i slepych, chociaz cala katowana rodzina drze sie z bolu w nieboglosy... Ciesze sie, ze czesc dzieci bedzie mialo szanse na normalne dziecinstwo...

Gość gość
trochę prawdy i od razu kundle przestały szczekać!!!

Gość gość
to co piszesz niestety swiadczy o Tobie nie porownuj swojej patologicznej rodziny do innych ludzi a dwa.skoro tyle w zyciu przeszlas skad w Tobie tyle nienawisci ? skoro inni tez cierpia pasujesz do szkopow to sa wlasnie tacy ludzie jak ty zawistni leniwi i za euro koze na berlin by gnali ot i tyle

Gość gość
sama widzialam jak do D pryjechala patologia z 2 dzieci. pierwsze to pozbierali wsystkie zasilki jakie im naleza,w domu od rana do rana libacje alkocholowe. jedno dziecko bylo chore,dostali nawet pieniadze na wozek inwalidzki,diecko mialo 3 latka,zamiast wozka wszystko przepili. dziecko po pol roku po pzryjezdzie zmarlo-szkoda ze jugendamt tak pozno sie zorientowal......

Gość antyDE
alez to plebs jak z kims takim dyskusje prowadzic? pomijac prosze posty nic nie wnoszace do tematu bo jak widac jedna miara kroi prostaczka broni Niemcow bo pewnie ze slaska a tam przeciez samo dno melina niemiecka masz to co ci rodowici Niemcy zgotowali :) czemu sie wiec burzysz :)

Gość gość
no i Ok takim to jeszcze rozumiem ale jak nie ogladalas programu to dlaczego szczekasz buzia? nie potrafisz nic sensownego napisac to sie nie wypowiadaj ! nikogo nie interesuja twoje przezycia to nie miting dla poszkodowanych

Gość gość
broni Niemcow bo pewnie ze slaska a tam przeciez samo dno melina niemiecka x x akurat prostaku ta rodzinka to rodowici polaczki z wejcherowa. i lepiej pasuje mi ta melina niemiecka jak polska:P