Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vannessssa

Pytanie do mężczyzn Jaki jest wasz ideał kobiety

Polecane posty

Gość vannessssa

Chodzi o charakter i wygląd czyli calokształt.

Gość gość
Chuda blondynka, do 500zł za godzinę

Gość gość
ladna pupa

Gość gość
Okrągła :) Wychudzonym modelkom mowie stanowcze NIE

Gość gość
charakter i zachowanie itp. miła, czuła, romantyczna, dojrzała, wrażliwa, chcą założyć rodzinę w przyszłości, lubiąca dzieci, zdolna zaakceptować mój brak doświadczenia, dobrze wychowana, niemająca nałogów, starająca się zachować formę, wygląd: nie zastanawiałem się ale pasująca do mnie czyli nie za wysoka ani nie za niska ( ja mam 182 cm), oczy symetrycznie ułożone itd. to taka "normalna twarz", bez większych niedoskonałości, jakimkolwiek uzębieniem Myślę, że wymagania nie są za bardzo wysokie

Gość gość
Pierwsze wrażenie - musi być ładna i zadbana :) ładna twarz, pełne usta, piękne oczy, dla mnie blondyna - choć mam zawsze brunetki :/ najlepiej trochę wysportowana, okrągła (nie zwisająca) pupa, no i na dłuższą metę - mądra w granicach zdrowego rozsądku ;)

Gość gość
a cyce jakie ma miec

Gość gość
no wlasnie. jakie sa idealne piersi wg mezczyzny? kazdy sie niby podnieca duzymi a potem sa opinie ze nie lubia zwisajacych tylko male. jak to jest? wiec na razie blondynki gora. NICE :D

Gość 01zglos sie
Latwa I chetna

Gość Łona jest Aniołem
Łona :)

Gość gość
Inteligentna, oczytana, potrafiąca gotować, nie leniwa, niezależna finansowo. Ładna, zgrabna, z biustem C-D. Fajne są brunetki albo rude, ale to różnie bywa, bo i blondynki zdarzają się całkiem fajne.

Gość gość
Musi być po prostu ładna.

Gość gość
po prostu :P

Gość gość
a jak jest szurnięta, jeździ 150km/h, chodzi na siłownię, zbudowała sobie sama teleskop do oglądania gwiazd i planet. Jeśli nie lubi gotować bo woli w tym czasie kochać się ze swoim facetem (swoją drogą bardzo lubi sex) jest bardzo atrakcyjna i ma skłonność do zaborczości, lubi ostry sex. Często przejmuje inicjatywę ale potrzebuje dużo miłości. Czy ktoś chciałby taką dziewczynę?

Gość vannessssa
a jak kobieta nie potrafi gotowac to co wtedy. sami raczek sobie nie chcecie brudzic w kuchni, tylko zeby ktos wyreczyl

Gość gość
vanesso nie bulersj sierozmawiamy o ideałach

Gość gość
min. 190 cm, nogi min. 90 cm, maks. 70 kg, brunetka - wlosy do pupy, czarne oczy, jasna karnacja - chetnie z piegami, piersi takie zeby mi sie zmiescily w ustach, posladki zeby miescily sie w dloni, IQ min. 125, zrownowazona emocjonalnie, angielski, grecki komunikatywny, wyksztalcenie min. wyzsze uniwersyteckie, dochod roczny min. 150 000 $

Gość gość
gdyby nie wymienić gotowania jako jednej z umiejętności kobiety idealnej wiele z nich mogłoby poczuć się urażonych i mówić ze patrzymy tylko na wygląd:)

Gość gość
Baby to wymagają od faceta żeby był zaradny, dobrze zarabiał, umiał naprawiać różne rzeczy w domu, samochód, komputer itd, a same nie potrafią nawet gotować. Żałosne.

Gość gość
Fiku miku twoj komentarz mnie rozwalil kompletnie haha

Gość vannessssa
nie bulwersuje sie i wymagam od siebie duzo oraz od partnera tez ale ten temat jest dla mnie drazniacy. za duzo sie moze naczytalam o kurach domowych i roli kobiety jako sprzataczki, praczki i zeby ugotowala sorry

ja jestem kobieta ale jak bym miala okazje wybierac bo chcialabym filigramowa blondyneczke, slodziutka do tulenia z pelnymi ustami do calowania. mila wrazliwa delikatna z poczuciem humoru towarzyska i zaradna. taki moj ideal. dziewczynki czekam haha