Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OTO NAJWIĘKSZE ABSURDY KAFE

Polecane posty

Gość gość

To będzie śmieszny topik wklejamy NAJWIĘKSZE ABSURDY KAFE: PROPONUJE WYCIĄGNĄĆ "PEREŁKI" Z TOPIKÓW O TOALETÓWYCH WPADKACH ITP 1. Złote rady jako cicho zrobić kupkę: "nołproblem jezu ale problem. siadasz na kibel, podkładasz pod d**ę ręke a na niej papier toaletowy, srasz na ten papier, potem delikatnie wrzucasz do kibla i spłukujesz. Oczywiście mycie rąk obowiązkowe, bo podczas srania na papier może niechcący ubrudzić się dłoń " 2. wyznania "bxc w poprzedniej chacie mielismy wc na zamek. raz sie odwazylam i zrobilam na papier pod prysznicem i przenioslam do kibla" 3, wyznania cd "Poszłam do łazienki za potrzebą, zrobiłam swoje i spuszczam wode. Nie leci !!! Pół muszli wody ,próbowałam przepchać czym się dało wzięłam grzebień i popychałam moją kupe z papierem :/ Za cholere nie chciało popłynąć. Zrobiłam się cała czerwona, spocona - nie wiedziałam co robic. Na dole już sprzątali wszystko bo właściciele domu mieli wrócic rano. Wzięłam ręcznik i wyjęłam kupe razem z papierem ,zawinęłam. Otworzyłam pod zmywalką drzwiczki , były tam liczniki od wody ,wrzuciłam ten recznik z wielką kupą i grzebieniem i zamknęlam :/ "

Gość gość
gupie