Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olac czy zabiegac

Polecane posty

Gość gość
A ile macie lat? Wydajesz mi się bardzo młoda...

Gość gość
23 , 27

Gość gość
Olać, bo zabieganie przyniesie tylko odwrotny efekt. To on się musi dobrze zastanowić czego chce i zacząć działać. Nic na siłę. Cokolwiek byś mu nie powiedziała, to jednak on musi swoje czuć. Wiem, że to ciężkie olać jeśli bardzo zależy. Mnie to też spotkało. Zakochałam się, naciskałam może nie na związek ale aby się określił. Oczywiście zwiał. Starałam się rozmawiać, namawiać na spotkania, a on się tylko coraz bardziej oddalał. Byłam zrozpaczona i załamana, pewnie kilka razy się poniżyłam, bo chciałam wiedzieć, chciałam usłyszeć, że to koniec by poczuć ulgę i ruszyć dalej. Ale on tylko zamilkł, rozmowy się mniej kleiły. Czasami też sama unosiłam się dumą i chłodno go traktowałam. W końcu uznałam, że już nie dam rady więcej cierpieć i żyć nadzieją i sama spasowałam. Ograniczyłam kontakty, praktycznie urwałam. Rozmawialiśmy jedynie o pogodzie jak się gdzieś na ulicy spotkaliśmy. Przestałam naciskać nawet na rozmowę. Zaczęłam żyć własnym życiem bo uznałam, że nie ma co naciskać na niego. Jak będzie chciał to sam zaproponuje spotkanie i kontakt. Odpoczął kilka miesięcy ode mnie i chyba poukładał myśli, bo szybko zaczął zabiegać i starać się jeszcze bardziej jak tylko zaczęłam mu uciekać :) Nie rób z siebie desperatki, daj mu czas, on też musi działać, nie tylko Ty.

Gość gość
Im bardziej będziesz zabiegać,tym większe lekceważenie wzbudzisz...,nie miłość,ani nawet pożądanie,bo trudno pożądać czegoś,co się samo wpycha:P Tu piszą,że musisz zabiegać...dzieciaki,albo leniwi ,zniewieściali faceci to piszą ,tyle ci powiem.Co innego zwrócenie na siebie uwagi kogoś nowego,wtedy kobieta może delikatnie zadziałać.Ten facet CIĘ OLAŁ! Zabieganie o niego to poniżanie się.

Gość gość
Wydaje mi sie ze najwiecej zrobie jak nie zrobie nic. Nigdy o faceta nie zabiegalam bo nie musialam. A ja lubie dzialac tylko ze w tym przypadku to nie ma sensu . Im bardziej bede pokazywac mu ze mi zalezy tymbardziej bedzie sie oddalal. I tak wystarczajaco pokazalam. Z drugiej strony mozemy sie juz nigdy nue spotkac I wiecej sie do mnie nie usmiechnie tak slodko :/

Gość gość
Macie racje.Dzieki za opinie :D