Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do nieatrakcyjnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat. Mam konto w serwisie randkowym. Czasami zagadują do mnie kobiety, ktore w ogole mi si enie podobaja. Przewaznie sa bardzo mile w swych wiadomosciach, ale mimo wszystko szukam tam kobiety, ktora by mnie pociagala fizycznie, wiec nie chce z nimi rozmawiac. Jak radzicie drogie Panie. Odpisywac im cos, czy po prostu lekcewazyc wiadomosci ??? Wiem, dziwne pytanie, ale jak wy chcialy byscie byc potraktowane na ich miejscu ?

Gość gość
ja jestem hmmm mocną 6+ jak to ktos kiedys powiedział.. i tez pisza do mnie tacy ktorzy na 2 nawet nie zasluguja, widze ich po miniaturce i nawet nie wchodze na profil tylko kasuje takie wiadomosci

Gość gość
Sam postaw się w takiej sytuacji - piszesz do atrakcyjnej kobiety a ona patrzy i myśli co za flak niech spada brzydal - chciałbyś żeby odpisała mimo wszystko czy przemilczała?

Gość gość
nie wiem, ale kobiety raczej milcza, nie odpisuja.... tak zauwazylem przynajmniej.

Gość gość
Haha! Dobre ,, widze ich po miniaturce"... ja na poczatku odpisywalam wszystkim z grzecznosci, a potem mialam to gdzies...