Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę już iśc na basen pytanie

Polecane posty

Gość gość

jestem ponad 3 tygodnie po łyżeczkowaniu. jeszcze troszeczkę plamię, ale raczej są to już takie beżowe upławy, nie więcej. Ćzy w weekend moge wybrac się na basen? Zyję w dużym stresie, potrzebuje ruchu, a pływanie bardzo mnie odpręża

Gość gość
jak chcesz iść na basen z taką wydzieliną, czemu inni mają takie świństwa oglądać pływające w wodzie , albo ściekające po nogach, no zastanów się kobieto !

Gość gość
Jesli założyli tampon to idź. Przecież kobiety podczas miesiączki chodzą na basen.

Gość gość
Logiczne, ze z tamponem, ale nie o tym pytanie. Chodzi mi o to, czy pływanie w basenie jest juz dla mnie bezpieczne? Chodzi mi o wysiłek i ewentualnie jakis stan zapalny o który nie trudno po basenie (choc nie mam ku temu skłonności). Czy szyjka macicy da sobie z tym wszystkim radę?

Gość gość
wg mnie nie. Zrelaksuj się przez spacer albo masaż. Na basenie zbyt łatwo o infekcję, a Ty przecież nie jesteś do końca zagojona

Gość gość
ja bym nie poszła, też kocham pływanie, ale ryzyko złapania infekcji za duże. odczekaj jeszcze. są inne sporty

Gość Basia256
Na Twoim miejscu na razie bym odpuściła basen, możesz złapać tam jakąś infekcję a przecież nie jesteś jeszcze do końca zagojona. Kiedy już uznasz że możesz iść na basen to mogę polecić Ci do smarowania miejsc intymnych provag żel, który chroni przed bakteriami i grzybami, zawsze go używam kiedy tylko poczuje jakieś pieczenie.