Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msciwa I prawdziwa

Zemsta jest slodka

Polecane posty

Gość Msciwa I prawdziwa
Ja tania dziura.....hahahahaha....dobre A jej mezus niewiniatko? To on jest szmata bo chcial zdradzic. A poza tym I tak nie mialam zamiaru miec z nim sexu, wiec jaka tania dziura...idioto. Ale I tak ma szmata za swoje I nie zaluje niczego, bez wzgledu na to co tu wypisujecie. Wszystko poszlo zgodnie z planem I to mnie cieszy

Gość gość
Bardzo fajny pomysł

Gość gość
I mamy konkluzję: ona szmata, on szmata, tylko autorka jest ok :D ..... Jeśli to nie jest prowokacja to jesteś kretynką, w dodatku bez żadnej klasy. Nie mogłaś koleżance odpowiedzieć na zaczepki? Nie mogłaś zignorować jej towarzystwa? Słoma z butów i bezmózgowie z Ciebie wyszło, nic więcej...

Gość gość
Czasami jest tak, że trzeba znosić czyjeś "towarzystwo". To sobie szmatę wytresowała :D

Gość gość
Kopiuje, ale taka pewna siebie nie jest.

Gość gość
gość Czasami jest tak, że trzeba znosić czyjeś "towarzystwo". To sobie szmatę wytresowała smiech.gif x Rzeczywiście, wytresowała. Jedyne co pokazała, to to, że można polecieć wyłącznie na jej dziury. Ale jak czytam jej prymitywne wypowiedzi to się nie dziwię, że jest sama. Żaden facet nie zniesie takiego babola w domu.

Gość gość
pjona koleżanko, też nie mogę sobie znaleźć faceta a jak już jakiś się trafi to okazuje się kretynem wiem jak to denerwuje, takie gadanie "spełnionej" kobiety. Gdybym Cie znała osobiście to sprowokowałabym z Tobą trójkąt ;P Dobrze zrobiłaś!

Gość gość
ILE W TOBIE ZLA -KOBIETO! jestes intrygantka zasialas zlo w rodzinie i to cie bawi?on jest tez winien ale... to ty jestes zla i okrotna jestem kobieta i czegos takiego bym nie zrobila zwierzalas sie zazdroscilas ze ona ma meza a ty nie jak myslisz dlaczego? powiem ci-bo zieje od ciebie jadem

Gość Msciwa I prawdziwa
Tak, zieje ale tylko do tej szmaty. Akurat takiego meza jej nie zazdroszcze. Sama sobie suka zapracowala nekajac I nasmiewajac sie ze mnie latami. Ma nauczke teraz haha

Gość gość
provo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Msciwa I prawdziwa
A najbardziej bawi mniej jej mina zbitego psa jak mnie widzi, z wyrzutem w oczach. Niech sobie wielbi tego swojego zdradzieckiego meza. Z natury nie jestem msciwa, ale miarka sie przebrala

Gość gość
stare przyslowie-jak kogos nazywasz tak sie sam nazywasz-i teraz dopiero ha ha ha

Gość gość
walnij sie w łeb kamieniem autorko

Gość Kdjeu
Tu nie chodzi o zdrade, ale ustawienie wrednej kolezanki, ktora ja wysmiewala. Uwazam ze dobrze zrobila. Nie mozna takim ludziom dac sie w nieskonczonosc ponizac. Kazdy ma swoj prog wytrzymalosci. A tamta dostala nauczke. Samo iswiadomienie tamtej, ze maz jednak az taki zakochany, wierny nie jest musi byc niezlym ciosem. Gdyby tamta jej nie nekala cala sytuacja Zapewne by sie nie wydarzyla. Nie potepiam autorki. Czasem trzeba sie odegrac

a ja nie wiem, gdzie ona się odegrała. zobaczył dziurę - chciał włożyć. nie wiem, gdzie tu zdrada. tym bardziej, że zdrady nie było.

Gość gość
ale walnjij się nie tak jak Waśniewska

Gość Taaaaa ja to co
Zdrady nie bylo bo mialo jako fizycznej nie byc. Ale jest zdrada psychiczny a ta czasem boli bardziej. Maz okazal sie nie taki idealny. Zburzyla perfekcyjny swiatek kolezanki. Nalezalo sie tamtej skoro tak ja wysmiewala

Gość gość
mmoze i trzeba sie odegrac czasami ale w Taki sposob????? jak by miala klase to by tej znajomosci nie ciagnela latami jak wyczola ze tamta sie obchwala mezem a z nie sie smieje ,nie utrzymywalabym takiej znajomosci powiedzialabym w oczy co o niej mysle a nie robic intrigi to puste i bez klasy!

nie rozumiem, mąż lubi dziury, bo jest seksualny. to jakaś nowość dla kogoś? czy mąż, którego uważała za idealnego, zmienił się nagle? chyba nie. poza tym.... k****, czy ja coś źle czytę: " Zaczelam kokietowac tego ideala I jak to facet....polecial na mnie. Do bzykania nie doszlo, " chyba sobie wmówiłaś, że poleciał na Ciebie.

Gość gość
Jezus też był wyśmiewany i co też wyśmiewał innych? Gdyby tak każdy oddawał złem za zło jak Ty moja droga to świat by już nie istniał, na szczęście jest coś takiego jak przebaczenie. Przebaczyć mimo, że dalej jesteśmy wyśmiewani to jest coś, to jest czyn na który nie każdego stać, zaś zemsta taka czy inna to nic innego jak pójście na łatwiznę. JEZUS powiedział: miłujcie swoich nieprzyjaciół. Ja nie chcę Cię oceniać, mądre to z pewnością nie było ale może z czasem przyjdzie refleksja nad tym co uczyniłaś, oby. Wszystkiego dobrego.

Gość gość
Z Jezusem to nie ma nic wspólnego, tamta się prosiła o cios to go dostała. Najlepiej byłoby zerwać kontakty, ale nie zawsze można a takie paniusie lubią się panoszyć, to się teraz już nie panoszy.

Gość gość
wszystko ma wspólne, rozumiesz? całe nasze życie a nie jakaś jego część. Jezus nikogo nie poniżał nawet jeśli Jego poniżali, nie oddawał wet za wet, więc jak nie ma to nic wspólnego z Jezusem? nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe nawet... nawet jeśli Twoim zdaniem ten ktoś sobie na to zasłużył. będziesz wielka jeśli nie zniżysz się więcej do takich czynów jak Twój nieprzyjaciel i analogicznie rzecz biorąc będziesz mała bo zniżysz się do poziomu przeciwnika.nie raz nie dwa polegniesz pod czyimś nieżyczliwym spojrzeniem czy obelgą ale zwycięstwo będzie należało do Ciebie gdy nie ulegniesz pokusie dokonania zemsty. przemyśl to czy chcesz być pokonanym czy zwycięzcą?

Gość gość
Wypier.dalaj z tą religią, dziewczyna nie jest workiem treningowym na czyjeś złośliwości to pokazała, że jest lepsza.

Gość gość
jeśli się nie podoba prawda to znaczy, że masz gość problem, prawda w oczy kłuje. niech słońce nie zachodzi nad Twoim gniewem. :)

Gość gość
To nawet nie o mnie chodzi w tym temacie :D ja p******ę, ale psychol.

Gość gość
ale z ciebie wredna suka, a jakie słownictwo o boże!! obym w życiu takiej nie spotkała na swojej drodze

Gość gość
Miała się dać poniżać? Hehe poniżyła tą, która miała się za lepszą. Faktycznie była :D