Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msciwa I prawdziwa

Zemsta jest slodka

Polecane posty

Gość Msciwa I prawdziwa

Zemscilam sie na szmacie. Od lat nabijala sie ze mnie ze jestem stara panna. Za kazdym razem gdy pojawil sie ktos nowy w moim zyciu juz krakala ze napewno nie znajde takiego ideala jak jej mezus. A kiedy okazywalo sie ze mi znow nie wyszlo kpila na calego. Caly czas zawsze wspominala jakiego ona ma idealnego meza, jak ja kocha, nosi na rekach, ze wierny jak pies I ze napewno zaden moj facet mu nie dorowna, bo tylko ona ma takiego ideala. No wiec postanowilam sie zemscic! A ze brzydka nie jestem, to trudne nie bylo. Zaplanowalam kazdy szczegol. Zaczelam kokietowac tego ideala I jak to facet....polecial na mnie. Do bzykania nie doszlo, bo gdy juz lezelismy na sofie wyszla jego zonka, a ta franca co mi dokuczala. Wszystko zgodnie z planem, bo I tak nie mialam zamiaru sie bzyknac z tym jej mezem. Ona w szoku, on w samych gatkach, a ja z usmiechem wstalam, poprawilam sukienke, powiedzialam co mysle I wyszlam. Niech suka wie, ze az takie idealne to jej malzenstwo nie jest, a juz napewno nie jej mezulek, a tak go wychwalala. Oczywiscie sie nie odzywamy od tamtego czasu, a jej malzenstwo przechodzi wielki kryzys.....hahaha W doopie mam czy sie rozejda czy tez nie, ale niech szmata wie, ze jej zycie nie jest tak idealne jak myslala. No I mam ja z glowy, wiecej mi juz dokuczac nie bedzie. Szmata!!!

Ekstra. I co jesteś teraz szczęśliwa? Masz lepsze życie? Jesteś mniej samotna? Po drugie - po co ty utrzymujesz kontaktu i rozmawiasz z kimś kto jest ci wrogiem i źle życzy? Przecież ja to bym unikał takich ludzi.

Gość gość
Wszystko na temat Jakoś nie wierze ze ktoś najpierw daje siebie kpić a potem sporządza misterne plan uwodzenia by sie mścić Prowokacja

Gość Msciwa I prawdziwa
Tak, jestem bardzo szczesliwa. Za kazdym razem jak widze ta szmate to patrze na nia z kpiacym usmieszkiem. Wiecej szmata nie bedzie nekac nikogo.......mam nadzieje

Gość gość
ale bajki opowiadasz jeśli prawda to niezła z ciebie zdzira nic nie lepsza niż ta twoja psiapsiólka

Gość Msciwa I prawdziwa
Zemsty jest slodka!!! Tak, ja zdzira, a jej maz to niewiniatko. Gdyby faktycznie byl taki idealny, to by nawet na mnie nie spojrzal, a moja zemsta nie mialaby prawa bytu. Ma za swoje,szmata jedna, nienawidze jej!!

Gość gość
Nie wierze w takie bajki

Primo. Uważaj ze słowami, jak nazywasz kogoś chamsko, tak samo nazwie ciebie. Ja nie mówię tak do ludzi i ludzie nie mówią tak do mnie. Secundo. Nic nie zmieniłaś, ona dalej taka będzie. Nie zrobiłaś nic dobrego dla siebie, ani dla niej, ani dla niego.

Gość gość
ja też

Gość gość
Chyba tak głupiej istoty jak ty to nie spotkałam, mój pies jest o wiele mądrzejszy

Gość gość
Jedyne co udowodniłeś to to ze faceci są łatwiej Ty przez to nie stałam sie bardziej spełniona Jesteś zalosna

Gość gość
mściwa - ty się wcale nie zemściłaś, tylko jej przysługę zrobiłaś za jednym zamachem pozbyła się gałgana i szmaty.

Gość gość
Jeszcze nigdy tak się nie uśmiałam z czyjejś głupoty jak z twojej, nic dziwnego że partnera nie możesz znaleźć

Gość gość
Dlaczego nic dobrego? Uświadomiła tej kobiecie, ile wart jest jej mąż. To mało?

Gość gość
Pomogłaś jej się pozbyć puszczalskiego męża, to ma być zemsta ?? Twój poziom inteligencji jest taki duży...

Gość gość
Ona wcale nie pozbyła się męża. Czytaj uważnie.

Gość gość
chyba znowu ci nie wyszło :P

Gość Msciwa I prawdziwa
Dostala suka nauczke. Myslala ze jest lepsza a okazalo sie ze ma zdradzieckiego meza.....hahahaha a taka w nim zakochana.....hahahaha I on niby w niej.....hahaha Dobrze suce! Niech wie, a z takim ryjem to ciezko jej bedzie kogos znalezc. A ja ....spokojnie.....od razu zyje mi sie lepiej jak juz z nia nie rozmawiam. Nikt nie zatruwa mi zycia. A szmata niech sie meczy....hahaha

Gość gość
ale się uśmiałam z twojego prowo :)

Gość shiwwa
msciwa i glupia

Gość gość
ty głupia babo, miałaś się zemścić a pomogłaś jej się pozbyć łamagi, pomyśł kto na tym skorzystał? :)

Gość gość
Ale ona nie dała jej nauczkę tylko pomogła

Gość Gdhteteyeyeyey
Nauczke tez, zeby sie nie wywyzszala I nie gnoila innych. To ze ktos nie moze znalezc 2 polowki nie powinno byc powodem do kpic I wysmiewania

Gość gość
No ale pokazała że wcale od niej lepsza nie jest

Gość gość
Dobrze zrobiła, tamta się teraz 10 razy zastanowi co robi i gada !

Gość gość
Nie wierzę, wy jesteście tak samo głupi jak ona

Gość gość
no ona może pokazała ale on nie pokazał :O cały misterny plan i kokieterię diabli wzięni i w diabły poszli 😭 i to poczucie niespełnionej zdrady :( biedna ty, mściwa biedna ty 😭

Gość Msciwa I prawdziwa
Przeciez napisalam, ze nie mialam zamiaru jej meza przeleciec. Chcialam zepsuc jej malzenstwo I mi sie udalo. Nawet jesli sie nie rozejda, a mam to gdzies, to zawsze bedzie ta zadra miedzy nimi. Zastanowi sie szmacisko zanim nastepnym razem bedzie kogos ponizac I wysmiewac