Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to sie jeszcze zdarzy

Zakochaj sie ehhh

Polecane posty

Mam 36 lat, jestem panna, nie mam dzieci I chcialabym sie w koncu zakochac. Czy to jest jeszcze mozliwe?

Gość Aleakcja
Pewnie ze mozliwe, wszystko sie moze zdarzyć, jestes mloda kobieta wiec glowa do gory.

Nie mam chyba szczescia w milosci. Ostatni absztyfikant powiedzial mi, ze jestem za stara, a bylo to 4 lata temu. To co teraz? Przeciez mlodsza juz nie bede. Od tamtego czasu pojadlam w kompleksy I jestem sama.

Gość Aleakcja
Musisz sie odblokowac, nie jestes stara, jestes mloda kobieta ktora na pewno znajdzie milosc tylko nic na sile, sama przyjdzie, zobaczysz.

Gość Aleakcja
Masz jakies zdjecie? nie chodzi tu o żadne podteksty seksualne poprostu wrzuć a na pewno rozkochasz nie jednego.

Gość jestemwpoczebie
mam w pracy 3 pary które sie poznały po 40, a jedna która sie zeszła po 50tce. to stereotyp ze tylko do konca studiów mozna ogarniac facetów/kobiety a potem to juz padaka. po prostupozniej robia to dojrzalej, spokojniej, nie chwala sie tym na fejsie. po prsotu to mniej widac. i tyle :)

4 lata sama. Chcialabym tez miec 2dzieci. Tylko gdzie znalezc odpowiedniego faceta, jak wszyscy w moim wieku marza o 20tkach

Gość xantrypa ole
no probuj wszedzie gdzie sie da, w necie,gazecie,w parku i pabie - a moja matka znalazla soie meza jak miala 60- lat - wszystko mozliwe, moja rada - napisz do znanego jasnowidza, on podobno widzi wszystko- daj w google jasnowidz

Gość gość
A kto normalny w twoim wieku zwiąże się z taką desperatką? Szukaj w wieku 45plus

Gość gość
zakochac sie mozna w kazdym wieku i najczescirej sie to zdarza kiedy w ogole tego nie chcemy ;)

Gość gość
Wybacz gosc 5:59 ale nie mam zamiaru sie wiazac z facetem o 10 lat starszym. Po co? Zeby byc jego pielegniarka. Nie interesuja mnie panowie pod 50tke. Jednak cos jeszcze bym chciala z tego zycia miec a nie tylko zrzedzenie. Ja jestem osoba aktywna I takiego faceta mi trzeba

Gość Łona jest Aniołem
no problem Aniele ;)

Gość gość
a gdzie mieszkasz? w PL czy za graniaca? bo jak w PL to masz przerabane

Gość Łona jest Aniołem
ja jeszcze w PL ale już pewnie nie długo :)

Nie, nie mieszkam w PL. w UK

Niech no zgadne....ten co ci powiedzial, ze jestes za stara, to polaczek? Daj seee spokoj z ta stonka. Przeciez to biale muslimy europy. Zajmij sie bialymi facetami, ale nie polaczkami, a zobaczysz jak fajnie moze byc

Tak, Polak. A skad wiedzialas?

hahaha.....Norma kobieto. Te patafiany mysla ze sa jak wybrala w totka, przerosniete ego, wychowani na p***osach I gierkach komputerowych. I'm wiekszy dziad I oblech, to marzy mu sie lepsza modelka. Daj se z polaczkami spokoj, bo do konca swoich dni bedziesz sama, a nawet jak jakiegos znajdziesz, to wpedzi cie w takie kompleksy, ze hej

Gość gość
Daj se jeszcze szanse

Gość xantrypa ole
znowu pisze bo widze ze masz mnie w dooooopie - napisz do - jasnowidza- daj w goodle, mi pomogl- po nieudanym zwiazku mam udane wspaniale zycie !

Gość xantrypa ole
daj w google -jasnowidz

Gość gość
przecież jak ma dar jasnowidzenia to zobaczy co będzie więc po co pytać co będzie skoro jak i tak będzie? jasnowidza można pytać w którym lesie leżą zwłoki ofiary

Gość xantrypa ole
no nie bo to jest jasnowidz ktory przepowiada przyszlosc kazdemu kto sie go zapyta i mozna tez przez neta - poszukaj a znajdziesz ...

Gość Umcumcumc
Bedzie ciezko

Gość gość
menopauza za rogiem a tej się "zakochiwać" chce. nie przesadzaj. za późno już na takie ekscesy. na zakochiwanie się to był czas jak miałaś lat 15 czy 25 a nie teraz. przecież ty już masz prawie 40 lat. już powinnaś mieć dorosłe dzieci a nie myśleć o "zakochiwaniu się".

Gość najpiękniejsza damdefrgthy
:D haha :))) oj nieładnie nieładnie najlepszy to wiek na miłość ::))

Gość gość
ja w Twoim wieku pokochałam na zabój :)!więc trzeba się otworzyć na nowe i próbować,gra warta jest świeczki :P,bo dojrzała miłość jest piękna :D ..u mnie nie wyszło,ale to nic nie znaczy :) próbuj ,bo skoro chcesz mieć rodzinę,to ...wiesz co chcę napisac :) trzymam kciuki :)

Gość gość
Ale UK jest duzo fajnych facetow You know :-)

Gość gość
i one wszystkie lubić polska kobieta i zrobić jej małego ślicznego murzynka, you know :D

Gość gość
It`s funny very funny :-D small nigerchen