Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały świat podziwia Polskę i Rosję za nacjonalizm przywiązanie do tradycji

Polecane posty

Gość gość

polowa was gluPOlek sie wstydzi, a to Polska powinna sie wstydzic was, ja jestem dumna z tego,że prawdziwi Polacy pokazali w poniedziałek klasę, pokazali,że prawicy idzie kilkadziesiat tysiecy osob na marszu podczas gdy eko lewaków raptem 400-500 osob sie oderwalo od pługa i skręta by pójść w sobotnim marszu :) Jedyne co mi się nie podoba to incydent pod ambasadą Rosji. Jeden minister z Rosji powiedział,że Polska jest bardziej nacjonalistyczna od Rosji, mimo bycia w UE, a to dowodzi jak wielką jesteśmy potęgą, jak UE nie do końca potrafi nami sterować. Tak to prawica jest właśnie dowodem na niepodległość Polski od UE i innych.

Gość gość
Ci ludzie zachowali się jak stado małpoludów. Czy według ciebie akcja palenia książek za Hitlera była dowodem patriotyzmu? A na takim poziomie umysłowym są polscy "narodowcy".

Gość gość
Mówię,że palenia budki pod ambasadą Rosji nie popieram jak też wyrywania drzewek, ale kto poświadczy,że to byli "NARODOWCY"? czy policja po wyłapaniu ludzi da nam takie info? bo dobrze wiesz,że te wszystkie akcje to mógł być każdy, mógł to być naćpany kibol , który nie wie jaki mamy rok, co to za święto i jaką partie popierać i o co w polityce chodzi, ale mający świadomość,że jest okazja do rozróby...więc dlaczego do licha mówisz narodowcy? bo marsz zorganizowali narodowcy? czyli gdyby podczas marszu lewicowców grupa zamaskowanych osobników zrobiła coś tam to byłoby "ah to wina lewicowców antynarodowców?" niestety jednak wszyscy wiedzieli,że na taki antifiarski marsz nie przyjdzie za dużo ludzi, a mało ludzi = mała szansa na rozróbę. Podkreślam, chodzi mi o fakt ile było osób, o dumę,że wciąż pozostały ruchy skrajnie prawicowe i przede wszystkim - szli tam młodzi ludzie, nie żadne mohery, jak to macie w zwyczaju nam prawicowcom przypisywać (każdy kto kocha ojczyznę to moher :D )

Gość gość
W Polsce spłoną 2 samochody i tęcza - wiadomo dlaczego, nie wnikamy o co im chodzi, bo przecież to jest ewidentne zagrożenie faszyzmem. Stałą się ogólnonarodowa tragedia, przepraszamy cały świat i Europę za ten wstyd. 2. We Francji spłonie 500 samochodów - trzeba się zastanowić DLACZEGO. Choć właściwie wiadomo dlaczego, bo szerzy się dyskryminacja, nietolerancja a ci biedni imigranci nie mają środków do życia i są prześladowani. Trzeba ich zrozumieć, mają prawo tak reagować. Tak właściwie to oni są ofiarami... Jak to czego? FASZYZMU!!!!!11

Gość gość
o wlasnie! jakby to turki podpalili kosciol albo samochody to zaraz by w niepamiec puscili a ja meczet podpalono to afera juz , dlaczego mniejszosci maja taki wplyw na wiekszosc? tzn w Polsce ,bo we Francji muzulmanie to juz wiekszosc

Gość gość
dlaczego postawili gejowska tecze na placu jezusa moło miejsca jest w warszwie