Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od czego krwawienie

Polecane posty

Gość gość

moja żona miała jednodniowe krwawienie w 12 dniu cyklu, wystraszyła się że dostała okres, ale na drugi dzień ustało. Zawsze miała regularny cykl,bez zaburzeń. Czy takie krwawienie moze być spowodowane zbyt głęboką penetracją? Ja nie mam zbyt długiego członka i nigdy nic takiego się nie działo. Czy mogę podejrzewać żonę, że zdradziła mnie z kimś kto jest obficie obdarzony przez naturę i coś jej tam naruszył???

Gość gość
Jak jej nie robisz dobrze to teraz myśl

Gość gość
robię jej dobrze jak tylko jestem w domu, ale ze względu na pracę jestem w domu tylko w weekendy :(

Gość gość
a mi mówi, że chce tylko mojego :( tzn., że kłamie :( i przyprawia mi rogi :((((

Gość gość
Mam nadzieje ze nie bede miala meza ktory za byle pierdniecie bedzie mnie posadzal o zdrade..

Gość gość
życzę Ci tego

Gość gość
To mogło być plamienie przy owulacji. Ale jeśli nigdy nic takiego nie miało miejsca to żona powinna się przebadać. Takie rzeczy to nie od seksu z innym. Nie panikuj.

Gość gość
może i masz rację przedmówco, ale jak ostatnio się z nią kochałem wydała mi się znacznie luźniejsza niż zawsze :(((

Gość gość
Kobieta potrzebuje zawsze inaczej idzie na lewo i prawo.Ma to w sobie wrodzone i przyprawia chłopom rogi