Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulika

jaka posciel dla szesciolatka

Polecane posty

Gość lulika

Mam do wyboru dwa rozmiary koldra 160/200 i poduszka 70/80 lub koldra 140/200 i poduszka 60/70. Jaka posciel maja wasze dzieci w wieku 6 lat i wiecej? Czy na ten rozmiar 140/200 mozna zalozyc poszewke 150/200 bo taka najczesciej jest w ikei . Z gory dzieki za pomoc.

Gość gość
Do poszewek z Ikei polecam też kołdry od nich, nie mają drogich a inne... wiesz, założyć zawsze można ale albo będzie luz, albo będzie za ciasno, widać, bo próbowałam. Ikea ma niestety swoją rozmiarówkę, to samo z pościelą dziecięcą. A kołdra dla sześciolatka chyba 140x200 będzie ok, bo nawet jak się lubi w nią zawijać to taka wystarczy. No i chyba więcej "dziecięcych" wzorów jest w takim rozmiarze.

Mam na oku posciel anyroztoczowa i ona ma kurcze to 140 w ikei jest fajna posciel ale jest ona czesto antyalergiczna co nie jest rownoznaczne z antyrozroczowa niestety... Do tej pory cora miala 160 ale poniewaz powloczki takie specjalne na roztocza sa strasznie drogie wiec zaczelam myslec nad mniejsza

Gość gość
Ale masz problem.Do czego to doszło,że matka już nie potrafi sama wybrać pościeli dla własnego dziecka.Niedługo będziesz pytać co ma zjeść,do jakiej szkoły go wysłać i jaką dziewczynę mu wybrać.Żal.

Gość gość
160/200 to za duża pościel. W Biedronce będą teraz jakieś "bajkowe" pościele