Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkaaaa

jestem wychudzona i nikt tego nie dostrzega

Polecane posty

Gość oliwkaaaa

waże 49 kg przy 168 cm. To mało, dużo? tylko mama i chłopak widzą problem mojej chudości. Na zajeciach nikt nie dostrzega mojej chudości, oceniają mnie jako osobę szczupłą, ale niekoniecznie chudą.. często ubieram się na cebulkę tak też może dlatego nie widac?.. chodzi mi o to, że mam koleżanki ważące 54-57 kg które są oceniane na oczywiście chudsze ode mnie..przy czym jak bym powiedziała ile waże wywołałabym chyba oburzenie.. o co chodzi..mam grube kości czy jak??

Gość gość
masz normalną wage . Wchudzenie to 44 kg .. 49 kg to norma

Gość oliwkaaaa
według jakiego wzorca to jest ? wg bmi wychudzenie

Gość gość
przy twoim wzroscie 168 cm .prawidłowa waga to 48-58 kg Zatem nie masz powodu do zmartwień

Gość gość
chuda duzo za chuda

Gość gość
Boże jesteś strasznie chuda... Ja przy takim samym wzroście waże 59 kg i wszyscy mi mówią ze jestem strasznie szczupła bo faktycznie jestem....nie wyobrażam sobie Jak Ty musisz wygladac

Gość prawictwo pospolite125
moim zdaniem masz bardzo dobrą wagę.

Gość gość
Możliwe, że masz bardzo mało mięsni, wtedy jestes jednoczesnie lekka i masz tluszcz. Ja mam bardzo duza wage, 164 cm, 66kg i jestem uwazana za osobe szczupla, szczuplejsza niz przecietna i rzeczywiscie wizualnie tak jest

Gość gość
Nie odpisujcie jej ...to anorektyczka ...Nawet jak będzie miała 39 i tak będzie się widzieć jako grubas ...

Gość gość
Robie placki ziemniaczane, masz ochote? I kubek kefiru jak smietana , mieszkasz blisko oswiecimia to Cie nakarmie:-)

Gość gość
ale co kto ma ci mowic, bo nie rozumiem?? Chcesz, zeby ci ludzie zaczeli jedziecnie prynosic czy co??:D Ja mam na odwtor jak t, ludiegadaja, ze jestem chyda, a wcale nie jestem:( przy wzroscie 159 waze 42-43 kg wiec mam bmi pewnie wyzsze niz ty. wygladam na dosc chuda, bo mam chuda gore,a kudzie kompletnie nie zwlacaja uwagi na juz moge grubsze nogi czy calkiem spory tylek:(

Gość gość
Jestes chuda. 49 to malo przy takim wzroscie..

Gość prawictwo pospolite125
wszyscy ci beda mowic ze mało , a własnie modelki maja najczęsciej wage około 49-51 kg

Gość gość
no wlasnie to ubieranie sie na cebulke daje takie efekty

Gość gość
Ja mam 170 cm i waze teraz 55 kg, waga mi sie waha medzy 50 a 55 lub wiecej. Jestes chuda. ja tez jestem chuda, ręce mam jak patyki - gdy mam odkryte ramiona wyglądają okropnie, gdyby nie te rece byłoby dobrze, bo nogi nawet nawet.

Gość gość
30 lat 168 i 53 kg i jest w sam raz 49 to trochę mało ale może nie widać tego po tobie bo masz grube kości.

Gość gość
ja bym powiedziała że nie widac po niej bo ma drobne kości jak dziewczyna ma grube kości i jest chuda to jej kości wystają a jak jest drobna to nie widać że mało waży ja np jestem bardzo drobna, mam dłoń jak dziecko 12 letnie i przy 55 kg ludzie mówili że jestem normalnej budowy a nawet z nadwagą, dziewczyny z grubymi kościami które wazyły 64 kg i były wyższe są szczuplejsze ode mnie jak ważę 48 kg to kości mi jeszcze nie wystają i ludzie są zdziwnieni że tak mało waże bo myśleli że więcej

k***a to normalna waga ale dziewczyna chce zeby jej sypac''komplementami''aj,oj jestes szkielet itd zeby podbudowac swoje ego,zal mi cie dziewczyno bo wychudzony to masz ale mózg

Gość wychudzona

Swoją histrorię z dr Beatą Dethloff i jej kliniką opisze krótko. Fantastyczna, miałam słabą sytuację, nikt nie umiał mi pomóć, a ona bez zająknięcia podała mi pomocną dłoń. Dobrała pode mnie badania po długiej rozmowie i co najważniejsze pomogła mi. Byłam niedożywiona. Stres i inne rzeczy spowodowały u mnie taki stan rzeczy, ale osoby z kliniki okazały się przekochane i pomogły, pakiet z DNA i Omega testem, tego mi właśnie trzeba było.

Gość bnmj

Waga zależy od wieku wysokości jak jesteś bardzo chuda to źle prawidłowa waga to 130 kg 160 kg 

Gość bnmj

Jesteśmy od goryli 

Gość bnmj

tak 160 kg dorosły samiec

Gość bnmj

tam te to wynaturzenia karły tak dalej