Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rozjaśniacz tak bardzo niszczy włosy

Polecane posty

Gość gość

chciałabym mieć blond włosy, ale fryzjerka mi mówiła że takie włosy są raczej suche. można mieć zdrowe i miękkie rozjaśnione włosy czy nie? jest tu jakaś blondynka? ;)

Gość gość
Tutaj większość, to blondynki. :D

Gość gość
ja tez chce mieć blond wlosy lepiej idz do fryzjera ja farbowałam w domu i wyszly mi rude :(

Gość gość
kazdy rozjasniacz w jakims stopniu niszczy włosy , wlosy nie musza byc suche , chyba ze trafisz na fryzjera paproka co uzywa joanny z kiosku ruchu :)

Gość gość
Blond jest dla idiotek

Gość tylko Iwo i mokro w majtach
Ale Joanne to ty szanuj :D to jedna z lepszych sklepowych marek, a juz na pewno lepsza niż zielona seria z garniera. Fryzjerzy uzywają profesjonalnych mieszanek więc wiadomo że w domu się fachowo nie rozjaśni włosów. Fryzjer to mus i musi być dobry a za dobrego się płaci grubo.

Gość gość
to juz teraz zacnij nawilzac i regenrowac, bo pozniej to po ptokach" :D

Gość blodnieee
rozjaśniałam w domu i mam bardzo ładny kolor, włosy są umiarkowanie suche. I zniszczone też. Ale z tym trzeba się liczyć, niestety. Ogólnie polecam. Jak ktoś chce, proszę bardzo. Ja nie żałuję. Używam joanny i to od jakiegoś czasu. Trzeba jednak wziąć pod uwagę fakt, że o włosy trzeba będzie dbać. I to tak naprawdę dbać. Dobre szampony (polecam szampon joanny do włosów rozjaśnianych), odżywki, maski na włosy (tutaj przede wszystkim wella i gliss kur, nawilżające najlepiej) i różne oleje - jedwab, rzeczy z keratyną, olejek arganowy. Trzeba także unikać suszenia. A! I odżywki tylko takie do spłukiwania, bo najlepiej odżywiają włosy.