Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma1992

Jakiego koloru skóry urodzi się mój maluszek

Polecane posty

Gość Emma1992

Witam :) mam dość dręczące mnie pytanie. Moja Mama w wieku 20 lat poznała mojego Ojca - Nigeryjczyka, spotykali się , następnie urodziłam się ja. Teraz to ja będę mamą :). Od 2009 roku jestem w związku z moim obecnym narzeczonym :) Ja jestem mulatką poniewaz moja Mamusia jest Polką a tata jest Nigeryjczykiem. Mój narzeczony równiez jest Polakiem ;) i w tym wypadku chciałam się dowiedzieć jak to będzie z moim dzidziusiem ;) Urodzi się bardziej podobny do mamy czy raczej do taty ;>

Gość gość
Chyba nikt ci nie odpowie na to, może pójdz do wróżki. A co do koloru skóry, to aż takie ważne dla ciebie, nie masz większych zmartwień?

Gość gość
Na 90% będzie miało jaśniejszy odcień skóry niż ty

Gość gość
Cygan będzie jak nic .karnację taką mieć będzie .

Gość gość
^ tego juz mówić tak bezpośrednio nie chciałam :P

Gość gość
A widzialam taki program w tv ze w UK sa blizniaki od rodzicow 2 kolorowych (rasa biala i czarna) i ze jeden z bizniaow jest typowo bialy, a drugi jest mulatem.

Gość gość
trudno powiedziec, ale pewnie bedzie dosc jasny, a moze miec np rysy afrykanskie, mialam kolezanke w liceum, co jej mama byla pola a tata nigeryjczyiem, ona byla najmlodsza z trzech siostr i tez najbardziej podobna do taty, starsze siostry byly jasniejsze:-)

Gość Emma1992
Nie jest to dla mnie takie wazne ale jak kazda matka chciałabym wiedzieć jak wyglądąć będzie moje malutkie szczęście jest to zwykła ciekawość i nie widzę w tym nic złego :) Pytając czy nie mam większych zmartwień owszem mam. Ale nie mogę ciąglę się przejmować, gdybać ani tez całkowicie nie myśleć o ciązy dlatego chcę o niej myśleć z innej perspektywy :) Wydaję mi się ze to chyba nie jest problem po to są takie fora aby wymieniać się swoją opinią tak;)

Gość gość
Dzieci z mieszanych zwiazkow sa sliczne :)

Gość gość
Mulatki mi sie podobaja, ale jak maja fajny jasny kolor oczu-niebieski zielony co sie zdarza barrdzo rzadko (super konstrast wtedy jest). Bo ciemne oczy sa nudne i wiekszosc ludzi na swiecie takie oczy ma. Niedlugo biala rasa wyginie.

Gość gość
zawsze wygrywa ciemniejszy gen !

Gość gość
gość zawsze wygrywa ciemniejszy gen ! oj nie zawsze .

Gość gość
Zapewne urodzi sie z kolorem skory takim jak twoj, ewentualnie troche jasniejszym. Ale na to tez nie ma reguly. Moja znajoma ma dzieci z Murzynem, nie mulatem tylko normalnym ciemnym murzynem, a ona blondynka, i wiesz ze dziecko urodzilo jej sie biale? Jednak z cechami ojca tzn szeroki nos, grube wargi, krecone wlosy, zaden albinos bo oczy czarne ale kolor skory jak najbardziej europejski, zadna mieszanka :) tak wiec w twoim przypadku to loteria. Bedziecie miec niespodzianke :)

Gość gość
Tylko wrozka ci odpowie ;)

Gość gość
A dlaczego to pytanie jest "dręczące"...cię autorko?To jest ciekawe...

Gość gość
na 100% będzie jaśniejsze niz ty

Gość gość
Mylisz sie z tym 100 %-albo jestes wrozka :D

Gość gość
autorko na pewno dzidziuś będzie śliczny :D i obstawiam, że skórę będzie mieć ciut jaśniejszą od Twojej :)

Gość gość
A skad my mamy wiedziec ktore geny przewaza ???????

Gość Emma1992
Przykro mi ale to Ty tutaj się zachowujesz jak dziecko. Poza tym jesteś bardzo tępą osobą i cięzko do Ciebie dotrzeć. Polacy to mądry Naród. Jednak zdazają się "wypadki" takie jak Ty. Jesteś osobą załosną, mało inteligentą i przede wszystkim śmieszną. Obrazając dziecko obrazasz wiele matek i to nie tylko o innym kolorze skóry. Dziecko jest darem od Boga. Nikt Ci nie dał takiego prawa by którekolwiek dziecko obrazić. Sam jako dziecko byłeś odrzucany i moze to spowodowało załamanie się pewnej krzywej zwanej "szacunkiem do drugiego człowieka" i teraz popisujesz się swoimi mało inteligentnymi wypowiedziami na ten temat. Poprzez tą burzliwą wymianę zdań tylko się pogrązasz pokazując osobowość typowego wiejskiego chama, I szczerze :) Niczym się nie róznisz od zacofanych "smoluchów" jak Ty to nazywasz. Poza tym przykro jest czytać takie komentarze bo nie zasługuję na nie w zaden sposób.

Gość Emma1992
Mozle źle to ujęłam :) Nie dręczy bardziej ciekawi :) pozdrawiam :)

Gość gość
Ale dalej nie odpowiadasz autorko... "mam dość dręczące mnie pytanie."-dlaczego?Jaki masz w tym problem?

Gość gość
No jezeli ciekawi,to musisz poczekac ;)

Gość Emma1992
Ciekawi mnie poniewaz słyszałam wiele opinii na ten temat. Jedni mówią ze moze być białe inni ze ciemne. A ja jestem ciekaw tylko i wyłącznie z tego względu ze nie słyszałam opini na temat tak skomplikowany jak mój tj: biała matka + czarny ojciec= mulatka mulatka + biały ojciec = ;> i tu jest wielki znak zapytania ;) zyczajna kobieca ciekawość , :)

Gość gość
Emma, może być bardzo różnie zdarza się że po kilku pokoleniach dopiero wychodzi w genach dziecka jakaś cecha. Mam kolegę którego jakiś prapradziadek był chyba z Kazachstanu i dopiero u kolegi widoczne są cechy typowe dla Kazachów-szeroki nos, płaska twarz, szerokie kości skroniowe i oczy. Z daleka widać że nie ma on czysto europejskich genów. Nie martw się tym, okaże się po kilku miesiącach w kogo wdał się maluch, PS. ten dureń, który tutaj pozwalał sobie na obrażanie Ciebie to ewenement takie przygłupy zazwyczaj gdzieś po drodze ewolucja eliminuje. To est kafeteria, nie czytaj obraźliwych postów. Oni gdzieś muszą się wyżywać, przecież w realnym świecie nikt nie chce z nimi gadać. Przecież widzisz sama co reprezentuje ów przypadek ;-)

Gość gość
A wedlug mnie to totalna loteria, np. Ja mam geny dominujące, a maz recesywne, a moja córeczka wygląda jak tata. :-)

Gość Emma1992
Dlatego tez nie brnę w dalszą konwersację z tym ewenementem. ;)

Gość gość
Twoje dziecko może mieć twoją karnację ale również i dużo ciemniejszą, po twoim tacie. Niby mówi się że wnuki dużo dziedziczą po dziadkach więc na dwoje babka wróżyła bo maluch może być taki jak twój tata lub mama lub ich mix czyli taka jak ty :D. Twojego męża nie biorę pod uwagę bo jednak mocniejsze geny dominujące to te odpowiedzialne za mocniejszy barwnik.

Gość gość
ja mam ciemne wlosy i brazowe oczy- sniada karnacje, a maz to blondyn i ma niebiesie oczy, synek urodzil sie blondaskiem o niebieskich oczkach , kazdy sie dziwil :)

Gość gość
Autorko, nie przejmuj się złośliwymi komentarzami :) Mulaci są śliczni :) Gratulacje :) I tak, dziecko jest darem od Boga :) Trzymaj się cieplutko :)