Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma1992

Jakiego koloru skóry urodzi się mój maluszek

Polecane posty

Gość gość
zawsze wygrywa ciemniejszy gen ! A nie zawsze, bo mój mąż ma oczy jak węgielki, ja mam niebieskie i nasz synek ma po mnie niebieściutkie.

Gość gość
Koloru skory nie przewidze,ale prawdobodobnie ladny ;)

Gość gość
Gość 23.20 Kobieto ogarnij sie - jak oczy po tobie? Pół materiału genetycznego od ciebie a pół od męża. Czyli genetycznie ty jesteś aa (oczy niebieskie) twoje dziecko aa (oczy niebieskie) a mąż oczy ciemne - musi być Aa.(skoro dziecko ma niebieskie) Małe a od ciebie i małe a od ojca - aa.

Gość gość
hmmm Moj maz Francuz(mama Angielka) twierdzi,ze duzo Polek jest ladnych,ale Polakow dziwnie tak niewielu ...Jakos nie wszystkim wystarczy maczno-biala skora...

Gość gość
Bez urazy ale Francuzi nie są zbyt urodziwi a wiem co mówią bo mieszkam we Francji ;)

Gość gość
Gość 23.20 Kobieto ogarnij sie - jak oczy po tobie? Pół materiału genetycznego od ciebie a pół od męża. Czyli genetycznie ty jesteś aa (oczy niebieskie) twoje dziecko aa (oczy niebieskie) a mąż oczy ciemne - musi być Aa.(skoro dziecko ma niebieskie) Małe a od ciebie i małe a od ojca - aa. Nawet Twój długi wywód na temat genetyki nie zmieni faktu, że ma kolor oczu taki jak ja!

Gość gość
Znajoma jest mulatka, jej facet jest rudym jak marchewa Anglikiem. Dziecko ma mlecznobiala skore i rude wlosy ;)