Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymmistkaa

zajść w ciążę w listopadzie a najpozniej grudniu porady i dyskusje

Polecane posty

Gość optymmistkaa

Ponoć jest kilka porad jak zajść szybko w ciążę, ja już trochę czekam i nic... Więc zastosuję się do kilku wskazówek ćwiczyć godzinkę dziennie, ograniczyć kawę do 1 dziennie, nie pić wcale alkoholu, jeść więcej owoców i warzyw oraz brać suplementy, dbać o dietę męża :) ktoś ma jakieś wskazówki? kto się przyłącza

Gość przylacze wod_kan
ten komu pozwola

Gość diamentowka
ja slyszalam ze nie jednej kobiecie pomogly kapsulki olej z wiesiolka :) moja kolezanka zaszla w ciaze w pierwsza owulacje po braniu tych tabletek a starala sie juz rok :) zatem do apteki!

Gość goscinna99
hehe, jakby to bylo takie latwe to by wszystkie latwo zachodzily....a te co pija/pala wcale....

Gość optymmistkaa
tak to niestety jest ze jak sie chce to trudno a jak ktos tylko raz se nie zabezpieczy to ciach prach i juz! ale myslmy pozytywnie :) uda sie, wierze w to z calych sil :) od 23 biore sie do przytulania :)

Gość diamentowka
urlop i wyjazd z mezem.... mmm pelen luz i dzialasz

Gość gość
a lubicie jak wypływa wam z ciipki sperma?

Gość optymmistkaa
upragnione kreseczki na gwiazdke :) najlepszy prezent :D ktos chce sie przylaczyc?

Gość gość
moją dobrą wskazówką jest to że porody misiu o których przeczytałaś to takie do których powinnaś sie stosować ogólnie całe swoje zycie, miesiąć Tobie nic nie da. Jestem przeciwna rodzeniu dzieci ale uwierz problem z naturalnym zajściem w ciąże narasta a in vitro nie boli, taka rada na przyszłość

Gość gość
no jeszcze by się przydało postukać - coby jakieś nasienie do ciebie wpłynęło, a wszystko to oczywiście w czasie, kiedy ty będziesz miała jajeczkowanie - ehhhhh mozolna robota :P

Gość optymmistkaa
za in vitro dziekuje, uda nam sie z mezem naturalnie :)

Gość gość
tez tak myslalam. 10 lat temu...

Gość optymmistkaa
damy razde dziewczyny jeszcze w tym miesiacu. przesylam dobra energię :D

Gość gość
jak chcecie naturalnie to może nawet rok potrwać, wiec może być to prezent na gwiazdkę 2014. i tak jestem przeciwna rodzeniu dzieci. Może z lekarzem sie skonsultuj, on da Tobie rade

Gość optymmistkaa
czemu jestes przeciwna? ciebie przeciez tez matka urodzila?

Gość gość
gosciu jestes przeciwna to sobie badz nie chcesz rodzic to nie rodz i juz. twoja sprawa, twoja opinia i wybor ale nie stosuj propagandy, nie nawracaj ludzi wedle wlasnych pogladow

Gość gość
a ty muslisz ze dzieci z in vitro sie nie rodza ? tylko co? dhl przywozi hehehhe jestes przeciwna rodzeniu dzieci a proponujesz in vitro :D

Gość gość
przeciwna chociażby dlatego że świat ku końcowi się zbliża a poza mamy przeludnienie, a stopa ekologiczna rozpieszczanych pokoleń rośnie? Ludzie rodzący dzieci to zasrani egoiści który chcą kolejny pieprzony śladzik swojej miłości, nikomu tego nie narzucam, tylko podkreślam zawsze że są rzeczy dla których egoiści ludzie nigdy sie nie poświęca, a potem te dzieci wasze i wnuki będą zdychać w waszym syfie tworząc kolejny. A że akurat coś na temacik wiem to doradzam, poza tym 50% zapłodnionych komórek jajowych spływa razem z okresem, więc szanse są tak małe że aż niewidoczne

Gość gość
ja dwa lata temu chciałam zajść jak najszybciej, udało się w tzrecim miesiacu.. tak czy siak na gwaizdke sie dowiedzielismy... al koleżanka starała się dłużej dopiero teraz niedawno urodziła. Na naturę nie ma rady!

Gość gość
a to że jestem przeciwna nie znaczy że bede wszystkim swoje zdanie na d**e wrzucała, nie mierzcie mnie swoją miarka

Gość optymmistkaa
ciekawqe czy powiedzialas swojej mamie ze jest egoistka ze ciebie urodzila....? wspolczuje ci , na prawde, mysle ze tylko nieszczesliwq osoba moze tak pisac. kazdy sie doczeka swojego szczescia, ja czekam od sierpnia ale teraz nam sie uda, usmiech na buzi dziewczyny i dzialamy :) jestesmy wspaniale chcac dac nowe zycie. u mnie w pracy tyle ciezarnych (hurtownia dziecieca) ze az chce sie wierzyc :)

Gość gość
dokladnie, gdybybyla szczesliwa nie wchodzila by na taki temat .. znam kilka kobiet ktore dzeic nie maja i ich kompletnie nie iteresuje ta tematyka A ty taka przeciwniczka siedzi na kafe i pisze w temacie ktorego nie toleruje zycia swojego nie masz? daj spokoj z tym nawracaniem i nowomowa ze swiat idzie ku zlemu ... gadasz jak nawiedzona ofiara sekty