Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwqwqwqwqwqwq

poszukuję takiej sukienki

Polecane posty

Gość gość
wpisz w gugle "dress long sleeve lace bottom" jest mnóstwo wyników w grafice

Gość qwqwqwqwqwqwq
to witaj;)

Gość qwqwqwqwqwqwq
hahaha tak tak;p

Autorko, wyglądasz pięknie w tej sukience. Podkreśla twoją delikatną i świetną figurę :)

Gość qwqwqwqwqwqwq
Dobra dobra;D lepiej szukajcie sukienki;p rozmiar S lub małe M jak coś;p

Gość gość
nogi jak kloce :O

I już się pojawiają jacyś niemili i sfrustrowani ludzie :O Temat jest o sukience nie o nogach 🖐️

Gość qwqwqwqwqwqwq
modelki mają xs;)

Gość gość
w sklepie z tureckimi szmatami.

Gość qwqwqwqwqwqwq
gość pokaż swoje;) zresztą to zdjęcie jest zrobione tak, że ma uwidaczniać dobrze sukienkę a nie nogi ;)

Modelki mają rozmiar 26-38. a ty jesteś po prostu naturalnie czarująca i pociągająca. Nie jakś wymuskana, tylko, taka, przy której mięknie największy twardziel. I nie mam tu na myśli przyjaciela mężczyzny :D Masz w sobie naturalne piękno i wdzięk.

Gość qwqwqwqwqwqwq
Endgame- piszesz tak jakbyś mnie na żywo gdzieś widział;p bo tak po 1 zdj takiego czegoś stwierdzić się chyba nie da;) ale dzięki;)

Gość gość
sliczna sukienka:) jak znajdziesz daj znac tez se kupie:)

Da się, Jak się widziało x kobiet w życiu, to się da. Mało tego. Nawet ci mogę napisać, że masz na tyle miły i ciekawy charakter, że warto cię poznać :)

Gość qwqwqwqwqwqwq
jak Ty to wywnioskowałeś to ja nie wiem ale chyba się z Tobą zgodzę w tej kwestii;p

Gość gość
no dam znać;) kurde szkoda, że w sklepie tylko czarna była:/

W takiej tylko białej mam gdzieś fotkę, była robiona w sprepowej przebieralmi :-)

qwqwqwqwqwqwq jak Ty to wywnioskowałeś to ja nie wiem ale chyba się z Tobą zgodzę w tej kwestii;p - Bardzo prosto. Psychologia, talent, a nie nauka, to umiejętność czytania między wierszami i patrzenia na szczegóły z pozoru nie istotne. To jak ktoś układa włosy, jak się porusza, jak stoi, jakie ma buty, jak się ubiera, a nawet ta drobna, delikatna bransoletka na twoim przegubie ręki mówią o tym czy warto cię poznać, czy omijać :)

Gość gość
ale tez ladna... nie uwazasz ze biala bylaby zbyt...fartuchowata ze tak powiem?

Czarna sukienka jest o wiele ładniejsza niż biała. Optycznie podkreśla figurę i jest zmysłowa. Biała może się nadawać dla Alicji w krainie czarów, głaszczącej królika na ręku :D

Gość qwqwqwqwqwqwq
nie no ana jest cała głoadka, tylko ten dół ma taki.. więc może by nie była fartuchowata;/.. no ale zdaje sobie sprawę z tego, że czarna jest najładniejsza pewnie.. tylko, że poszukuje tej sukienki na studniówke, a na poprawiny mam już czarna.. i głupio tak w oba dni na czarno;/ choć do tej chciałam miec złote dodatki, a na poprawiny czerwone...haha ta drobna, delikatna bransoletka to jest taka cieniutenka, czarna gumka do włosów;p

Najpierw myślałem, że rzemyk, ale na foto wyglądała jakby miała zapięcie. ale to nie istotne. Chodzi o ten skromny i cienki element. Nawet nie na stałe, niezależnie z czego jest wykonany. Chciałbym cię poznać, nie podrywać, tylko się zakolegować :) Popiszemy kiedyś?

Gość qwqwqwqwqwqwq
Trudno mi powiedzieć czy popiszemy, czy tez nie, bo jednak mam kogoś i różnie to można odebrać. Także wiesz;)

Domyślam się. Czarująca Dama nigdy nie jest sama :) Nie podrywam. Można kogoś mieć i z innymi osobami się przyjaźnić ;) Ale jak kiedyś będziesz chciała to napisz endgameo2@gmail.com