Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wanna Ravak

Polecane posty

Gość Efka99
wanna ważna sprawa i robiąc remont łazienki trzeba się trochę natrudzić żeby to dobrze zaplanować chodzi o jej rozmiar. Bo w sumie jak często robimy remont. Jak często zmieniamy wannę? raz w życiu, dwa ... więc trzeba wybrać odpowiedni kształt oraz wielkość a także jakość. I czytając na forach różne opinie wybrałam Ravaka. Dlaczego ? za jakość, obslugę czyteną stronę na której jest mnóstwo ciekawych rzeczy oraz cenę. Super

Gość Kama KK
no tak, ale w sumie porównując ceny na rynku to taki tani ten ravak nie jest. Ale to tylko kwestia negocjacji. Serio nie zrażajcie się nimi. Ja jak sobie patrzyłam to różnice były na rynku, ale pojechałam do nich do sslonu w Poznaniu i całą łazienkę wybrałam z kolekcji ravaka. jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ::)

Gość Hania z Grodziska
apropo obsługi Ravaka w Poznaniu to pod Grodziskiem też fajni ludzie, super obsługa. Ja wybrałam wannę klasyczną prostokątną. jest ok, bardzo jestem zadowolona.

Gość Magda Z1982
bo nie ma to jak zwykła klasyka. A Ravak fajna firma. Profesjonalna. dla ludzi i mają szeroki wachlarz produktów. Polecam również.

Gość Ula123U
Ravak udziela 10 letniej gwarancji na wanny akrylowe. Super sprawa. Nie każda firma daje tak dużo gwarancji, z tego co wiem to ważne żeby montaż był zgodny z instrukcją a to chyba nie problem. Polecam RAVAK!

Gość Karla 152
tak z Ravakiem fajna sprawa, z resztą tam gwarancja wcale nie jest potrzebna. Mają dobre produkty i nie tylko wanny ale jak się dobrze zamontuje to luzik.

Gość Ewa Niko
tak to prawda Ravak ma piękne wanny, prysznice też warte uwagi. Nawet w hotelach występują ich produkty.

Gość Sara L
no firma działa globalnie! Ma świtne referencje, ładne produkty i ogólnie czad. Zawsze jak się do nich dzwoni to udzielają konkretnych, szczegółowych odpowiedzi.

Gość KrystynaK5
a ja mam sobie kupić wannę wolnostojącą Ravaka, freedom, jest przepiękna. Ale mam tyle wątpliwości, czy jest ona wygodna. Bo w większości wanien się siedzi a to pozycja mało komfortowa. Czy ktoś może coś napisac o niej...

Gość MONIKA ooo
jestem za ravakiem w 100 % ale z wanną wolnostojącą bym sie wstrzymała tak jak napisałaś siedzisz a nie leżysz. ale najepiej idź do nich do salonu i poprostu do niej wejdź bo każdy lubi coś innego. ja też chciałam to sobie postawić w salonie kąpielowym , ale skończyło sie na serii chrome. jestem bardzo zadowolona.

Gość SofiJA1
A teraz zmienili strone, fajnie że są nowości, i inwestują, a to oznacza, że zależy im na Klienteli. W sumie fajny produkt warto kupić. Ja kupowałam tylko brodzik + kabinę , ale jestem zadowolona i jakbym miała większą łazienkę na bank kupiłabym u nich.

Gość Halina Kosz
no tak sobie czytam, i stwierdzam, że same zalety Ravak posiada, to fajnie, ale rzeczywiście byłam ostatnio na szkoleniu z mojej firmy i podawali przykłady ich reklamy wszędzie ich pełno.

Gość Leoniuk
reklama jak reklama, ważniejsze jednak że produktami mogą się chwalić jakością i designem

Gość Malwinana
wanny ravaka są super. jak wlewam wodę to długo trzyma ciepło. mi się jednak podobają te klasyczne, prostokątne.

Gość Ewa M22
klasyka zawsze na czasie i nigdy się nie nudzi

Gość Halina z Bud
a ja słuchajcie kupiłam wannę i mąż się uparł, że ją sam zamontuje. Było to niedaleko grodziska maz. i jak każdy wie blisko jest Ravak. Tłumaczę zapłacimy ciut więcej i nam zamontuję a dwa mamy długą gwarancję. I oczywiście można tłumaczyć tym chłopom, wanna źle zamontowana, i do tego już dwa miesiące po gwarancji bo czegoś nie podłączył , pogiął itp. Więc apeluję do kobiet bierzcie RAVAKA bo to firma z klasą. Doradzą, zamontują i dadzą dużą gwarancję, a ceny wcale nie odbiegają od rzeczywistości.

Gość Stefffania 1
widziałam, nawet stronę zmienili. Jakie referencje ?? wow Gratulacje dla nich !

Gość Kinga O
tak to prawda ravak ma świetny dział marketingu. Ostatnio widziałam, w salonie w Warszawie na ich produktach takie fajne wizytówki były podoczepiane. Świetna sprawa! I w sumie dodatkowe koszty, ale warto ja polecam. Ravak !!!

Gość Zosia 1974
a ja się pochwalę kupiłam wannę. Jest piękna duża i bardzo wygodna. Mam zamiar w niej siedzieć w każdy możliwy chłodny wieczór, ze świecami i czerwonym winem no i może czasem zaproszę mojego męża: https://www.ravak.pl/pl/wanna-evolution

Gość Baśka z Kielc
BARDZO ŁADNA WANNA EVOLUTION RAVAKA. PIĘKNA. A oni w ogóle mają super wanny. Ta wolnostojąca super, albo jeszcze taka love story II .

Gość gość
a ja mam u siebie wannę wolnostojącą. Super salon łazienek jest w Bielsko-Białej. Firma ceramed ma spory wybór ceramiki, wanien i kabiny prysznicowe tez mają. Tutaj możecie zobaczyć co maja w ofercie http://ceramed.pl/