Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wanna Ravak

Polecane posty

Gość Dzoanna79
a słuchajcie byłam ostatnio w takim spa gdzie mają wanny ofuro. Szczerze lepiej wypoczywam jak leżę, ale ja na takie spa to super sprawa. Czy ktoś posiada jakieś opinie swoje na ten temat ? ?

Gość DamianOP
no ciężko takową dostać w Polsce. Jeśli chodzi o wanny to ja wolę klasykę - Ravak ok!

Gość Szalonka11
a co w tym Ravaku takiego super? poza ceną ? oczywiście

Gość hanka1978
Jakosc... ravak = jakosc!!! Kto nie ma to sie nie przekona

Gość Ewka1979
a na co trzeba zwracać uwagę i jakie pytania zadawać ?

Gość DorotaMalanka
musisz zwrócić uwagę na to, żeby woda utrzymywała długo ciepło. była wygodna, a to znaczy że najlepiej się położyć i zaprzeć nogami - pamiętając o tym, że jak będzie woda to będzie Cię wypychać. Ja byłam w salonie Ravaka w kawęczynie i tam właśnie super pomagaja tłumaczą i mówią na co zwracać uwagę. Nie polecam zakupów przez internet nie oglądając towaru na żywo

Gość Wanda18AO
tak to prawda jednak na żywo jak obejrzysz i dotkniesz - to przynajmniej wiesz co kupujesz. Warto nawet więcej czasu poświęcić na nie wiem jeżdżenie po salonach niż bezmyślnie klikać kup teraz.

Gość OlaL_
łatwo powiedzieć - trudniej zrobić. Brak czasu - chyba każdy na to narzeka. Prawdę mówiąc oczywiście lepiej zobaczyć na live ale kiedy ??

Gość Expert2015
no wybaczcie, ale jak już robisz remont, to chyba musisz się zaangażować w to co kupujesz a nie na łapu capu. Jest tyle firm, że można jechać pooglądać. Nawet taki Ravak jest przecież w Marketach Ja tak jak większość tutaj stawiam na Ravak. Naprawdę godni polecenia.

Gość KoraTo
wydaje mi się że Ravak widziałam w castoramie, na pewno mają okolice Grodziska Maz. sklep oraz w Poznaniu

Gość Madrala2015
można jechać do salonu Ravaka obejrzeć, wybrać konkret i kupić w necie - i sa oszczędności :)

Gość gość
Ja mam taką wannę. Bardzo dobrze się sprawuje, jestem z niej w pełni zadowolona. :) Kupiłam ją w salonie sklepu Domeko w Warszawie (http://www.domeko.com.pl). Tam mają fajne ceny. Ogólnie myślę, że i wanna i sklep godne polecenia.

Gość Iwonaaa111
dziękuję za podanie fajnej strony - widzę że też sprzedaja produkty ravaka

Gość gość
czy możecie opowiedzieć o wannach ravaka - techniczne rzeczy ??

Gość Ewka1979
bardzo proszę szczegółowe informacje : www.ravak.pl

Gość Helena_ Moskwa
Ravak to nie jest polska firma tylko chyba czeska - ale uważam że design i jakość mają nienaganne

Gość Dominika_P
też tak sądzę i fajnie że maja porozstawiane swoje produkty w swoim salonie i po niektórych marketach :) zawsze można sobie wejść poleżeć

Gość EWAKK19
TAK dokładnie to fajne jest że można w ten sposób sobie wybrać Ravak to jakość i zadowolenie klienta

Gość EWA1253
A mają jakieś czarne strony? Bo widzę że firma bez wad ? A to dziwne w dzisiejszych czasach.

Gość Sadkow1987
firma jak każda. ja kupowałam w zeszłym roku wannę ravaka i spoko, żadnych problemów - można śmiało kupować

Gość Romek74
no ja bym chetnie pojechał na te ich targi . Słyszałem że jest wypas wszystko w jednym miejscu... Czy ktoś już może o tym słyszał ?

Gość Hanna z Gór
tak ja słyszałam raz w roku mają taką imprezę w poznaniu. Super tam jest słyszałam, znajomi upatrzyli sobie tam wannę i nabyli drogą kupna. Można wejść sobie do niej i poleżeć . Jak będę coś wiedziała to machnę posta:)

Gość Kasia189L
tak w tym roku jakieś specjalne wydarzenie szykuje Ravak - warto obserwować !

Gość gość2015
no tochyba wystarczy wejść na ich stronę - super polecam www.ravak.pl i są też tam promocje

Gość Miłygość
A tutaj to widzę że niezła reklama dla Ravaka? Ale w sumie sam się pod tym podpisuje... mam wanienkę zwykłą klasyczna - zadowolony jestem i polecam .. . więc a co mi tam też zareklamuję www.ravak.pl

Gość Daniella1
generalnie jest ok, byłam u nich w salonie i fajna obsługa nie natrętna tylko fajnie spokojnie sobie ogarniają. i nie wiedziałam a mają też środki czystości - czy ktoś ich używał i macie jakieś opinie ?

Gość Ewa foremka
ja nie posiadam ich środków, bo nie wiedziałam, ze są - i przyjrzę się temu... natomiast mam ich kabinę chyba z serii blix i jestem bardzo zadowolona. Polecam

Gość Szymańskii
fajną mają stronę i można sobie dużo poczytać i się dowiedzieć

Gość Kalinowskiolo
a czy ktoś ma jakieś minusy tego ravaka ?