Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzecho

Prezent

Polecane posty

Gość grzecho

wiec kupiłem dziewczynie wisiorek ze złota i ta są 3 brylanty i dostałem certyfikat autentyczności jak mysliscie dając jej wisiorek powinienem jej dać certyfikat czy nie czy tak nie pasuje czy jakoś jej go wrzucić do kurtki czy po prostu zachować dla siebie

Gość gość
tak jak paragonu/rachunku sie nie pokazuje tak certyfikatu zachowaj go zeby jakby co pokazac ale nie pokazuj przy dawaniu niech sie sama troche wysili i poszuka w necie na ILE ją cenisz hahaha

Gość gość
Nic nie stosownego w tym ,że dasz jej certyfikat!!!!! Moja znajoma dostała piękny zaręczynowy wraz z certyfikatem i spoko......6 brylancików ..jak świecą!!!!!!

Gość Grzecho
Spoko :) i o taka odpowiedz mi chodziło. tylko jej powiem masz coś prawdziwego i szczerego jak nasza miłlosc :P

Gość Grzecho
czyli dać jej to czy nie ? a jak tak to jakim sposobem co dać jej wisiorek i aaa a tu masz certyfikat kochanie :D

Gość WJF
Ogółem stosuje się zasadę, że nie daje się prezentu z ceną. Certyfikat jak najbardziej może być. Certyfikat włóż do pudełka lub do torebki, którą dostałeś przy zakupie.

Gość gość
Daj spoko niech wie ile jest warta...kobiety to lubią tylko wiesz sam wisiorek a na czym go powiesi?????

Gość gość
Certyfikat to certyfikat a nie cena !!!! Mylicie pojęcia!!!!!!!!!!

Gość Grzecho
łańcuszek ona ma :) bo to prezent na mikołaja ja ju go mam ale czekam do 6 dam jej kartkę na niej napisze zamknij oczy i jej zdejmę łańcuszek i założę to serce a potem powiem otwurz oczy ale co z tym certyfikatem jak otworzy oczy bede miał w reku certyfikat co wy na to ? głupie