Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam dzieci w wieku rok do poltora

Polecane posty

Gość gość

Odpowiedzcie prosze, chociaz wiem, ze wam sie nie chce oczko.gif Jak bawicie sie ze swoimi dziecmi? Jak spedzacie razem czas? Mojej corki nic nie interesuje, najchetniej biegalaby po domu, a ja mam poczucie niespelnienia. Wracam z pracy i chcialabym jakos fajnie zagospodarowac jej czas, ale niczym nie jest zainteresowana na dluzej. jak wyglada wasz dzien?

Gość gość
kup ciastoline, świetna zabawa, po przyklejajcie do kartki papieru. Moja to uwielbia

Gość gość
a ja siedze caly dzień w domu z 1,5 roczniakiem to sobie wyobraź jak musze stawac na glowie przez 10 godzin na dobę żeby go zajac a on i tak najbardziej lubi gnianki po domu i piosenki na youtube i swinkę peppe wlasnie miałam dziś zadac tu to samo pytanie, bo już naprawdę nie mam sily oto co z nim robię czytanie książeczek i pokazywanie kiedy sprzątam w domu staram się go angazowac, np. podaje mu ubrania żeby wkladal do pralki, daje zmiotke i szufelke i cwiczy zamiatanie, podaje mi wyprane ubrabnia gdy rozwieszam pranie itp. trochę układa klocki ale mało układa piramidke z kolek układa kubeczki - piramidkę jeździ autami ogląda bajki wrzuca klocki do sortera pokazujemy sobie części ciala i to tyle

Gość gość
a jeszcze rysowanie kolek i kresek - jakies 5 minut gora

Gość gość
u nas z zabawek chyba zadnba nie zajmuje jej dluzej niz 5 min...ciastoline ma, zero zainteresowania...

Gość gość
podnosze

Gość moje ma 18 miesięcy
to moje dziecko chce aby bawić się z nim ale jest nauczony od małego. Pisałam w innym temacie o oglądaniu książek, wymienianiu co w nich jest, śpiewanie piosenek, zabawy typu kółko graniaste i 1001 podobnych, to co wymieniły poprzedniczki pierwsze zabawy w rysowanie, kolory a nawet litery.