Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzą mnie żółte popsute zęby u polskich mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

dlaczego nie chodzicie do dentysty ?

Gość gość
noooooooooo, dosłownie dzisiaj też o tym pomyślałam, a jeszcze się całować fuj fuj fuj.

Gość gość
a mnie HALÓÓÓÓÓKSY szpotawe giry i płaskie dóóóópy farbowana szczecina którą nazywacie włosami i pryszcze po goleniu pipy

Gość gość
nie tylko mężczyźni ale i kobiety potrafią miec paskudne uzębienie i jeszcze do tego brak uzębienia no masakra, strasznie mnie to denerwuje jak widzę takiego człeka, usmiech a tu brak trójki, czwórki albo piątki, fuj

Gość gość
mnie tez. to wynik niedbalstwa, pewnie myja je raz w tygodniu. ja myje 3 razy dziennie i pomimo iz pale, pije kawe to moje zeby wygladaja dobrze, oczywiscie nie ejst to snieznobialy usmiech jak u aktorek z hollywood ale daleko im do zoltych :D

Gość mraauu
jezeli chodzi o braki w uzebieniu to moze byc to dosc kosztowne, nie kazdego stac.. ale brudne zolte zeby fuuuj.. sie myje a nie :P

Gość gość
a włoch z żółtymi popsutymi zębami może być?

Gość Pociągający
kobiety lubią facetów bez zębów albo ze zgniłymi pieńkami, ten odór podczas pocałunku je zniewala i można wtedy z nimi robić co się chce. Dlatego każdemu facetowi polecam omijać dentystę a dodatkowo jeszcze nie zmieniać gaci ani skarpet , powodzenie murowane.

Gość gość
Zgadza się, to nie zęby a kasa, za pieniądze to by nawet z psem bez zębów zrobiły :-D