Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też się śnią takie dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Dziś miałam tak dziwaczny sen, że przez cały dzień o nim myślałam.

Gość gość
mnie się raz śniło, że przyszedł do mnie szatan i wpakował mi swojego penisa (miał dużego jak jakiś koń) do ust, na początku się broniłam, ale później mi się to spodobało i miałąm od tego orgazm dziwnie się rano czułam po przebudzeniu :O

Gość prawictwo pospolite128
mi sie nigdy nic nie śni

Gość gość
Ale jakie? Co ci sie snilo?

Gość gość
Śniło mi się, ze na podwórku nieopodal mojego domu były na ziemi takie daszki jak z karmników leśnych dla zwierząt i pod tymi daszkami były wejścia do podziemi. Szłam tamtędy i zostałam do jednego z tych wejść wciągnięta. Potem zjeżdżałam na dół taką bardzo starą windą. Zatrzymałam się na jakimś poziomie a gdy wyszłam z windy widziałam zmaltretowane zwierzęta które były chyba ofiarami jakichś eksperymentów. Uciekłam stamtąd, wbiegłam znów do windy i chciałam jechać do góry ale winda ani drgnęła, dopóki nie opuściłam wajchy w dół, Zamiast drzwi od windy były takie kraty i tuż przed ich zamknięciem przede mną pojawił się jakiś stwór, normalnie potwór. Myslałam, że się zesram z przerażenia a winda ani drgnęła, w końcu zjechała niżej i znów się otworzyła a tam w klatkach byli ludzie, niektórzy żywi, niektórzy trupy ale takie już nie pierwszej świeżości. Potem jakimś cudem wydostałam się na zewnątrz, tzn, wyłaziłam z tej dziury ale ktoś mnie nagle złapał i próbował znów tam wciągnąć.. Obudziłam się o 4 rano i już nie zasnęłam. Byłam tak spocona jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał a oddech miałam tak szybki jakbym maraton przebiegła. To było tak rzeczywiste i straszne....

Gość gość
zaj**isty sen! chciałabym żeby mi się takie kozackie rzeczy śniły nocami a nie jakieś bzdury

Gość gość
Może ktoś się wypowie jeszcze?

Gość gość
mi prawie co noc śnią się takie "głupie głupoty", czasem to się później z nich śmieję, a czasem to i się boję po przebudzeniu...