Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opanowana_24

mam w dupie szwagierkę i jej poronienie

Polecane posty

Gość opanowana_24

Moja szwagierka jest niezrównoważona psychicznie... ciągle kopie w rodzinie i wszystkich ze sobą kłóci. Ma 20 lat, siedzi w domu z kotem i psem i narzeka na cały świat. Nie pracuje nigdzie i nawet domem nie potrafi się zająć. Jej największą rozrywką to wymyślanie plotek i użalanie się nad sobą. Nienawidzę jej i nie życzę jej niczego dobrego - i nie zamierzam się z tym ukrywać. Ostatnio dowiedziałam się, że poroniła a wina obarczyła teściową, że ją denerwowała - dodam, że one w ogóle się nie spotykają i ze sobą nie rozmawiają. To jest chore... Wcale jej nie współczuję... wiem już, że planują następne dziecko a jej mąż chce wyciągnąć od mojego męża wózek i wszystkie akcesoria po naszym dziecku, bo nie mają pieniędzy i klepią wielką biedę.. a my przecież mamy, to powinniśmy pomóc. Dodam, że naszego dziecko nigdy nie widzieli a ma już ponad roczek... a dlaczego ? Bo za każdym razem kiedy byli zaproszeni, to szwagierka wymyśliła sobie, że dzwoniłam do niej z pretensjami i zastraszałam ją, że ma nie przychodzić. Nienawidzę jej... to przez nią mamy beznadziejne kontakty z rodziną, bo wszystkich skłóciła ze sobą.....

Gość opanowana_24
dodam, że ślub wzięli dlatego, że była w ciąży - jak się okazało fikcyjnej, ale szwagier ją bardzo kocha i stwierdził, że to urocze, że tak chciała szybko z nim wziąć ślub, że to wymyśliła... żałosne... żałosne... brak mi słów..

Gość gość
też nienawidzę takich lasek ! gówniarom się wydaje, że mogą wszystko tymi niewyparzonymi ryjami powiedzieć

Gość gość
dziwna laska........

Gość gość
Aż sie nie chce wierzyć. A co twój maz na to?

Gość gość
a dlaczego jej mąż ma od was wyciągać?? To chyba ona jest siostrą twojego męża.. Taka jest definicja szwagierki.

Gość cztery z plusem
"analogicznie szwagierką siostrę bratowej, szwagra lub szwagierki albo żonę szwagra" http://pl.wikipedia.org/wiki/Relacja_rodzinna Nie wiem o kim pisze autorka ale szwagierka to nie tylko siostra męża ;) żona brata męża to też szwagierka.

Gość gość
aa no spoko, nie spotkałam się :)

Gość opanowana_24
może nie wyraziłam się jasno. mój mąż ma brata (który jest moim szwagrem)- a ja mam na myśli jego żonę - czyli naszą szwagierkę. Mój mąż nie utrzymuje już kontaktów z bratem, w zasadzie z nimi w ogóle nie rozmawiamy od 4 lat - ale dla niej to i tak jest bez znaczenia, bo bardzo pracuje nad tym, abyśmy się kłócili mimo braku kontaktu. Dziwne i przykre to wszystko. Ja mam dość tej chorej sytuacji..... co zrobić z taką gówniarą to ja nie wiem

Gość gość
a ty sie zalisz na forum kafeteria-jestescie tak samo żałosne

Gość gosc 89
U nas tez jest chora sytuacja, ale z troche innej strony. Moj narzeczony ma brata, ale ten unika kontaktow z wszystkimi, poza swoimi kumplami, na rodzine ma total wywalone. Siedzi non stop przed kompem i telewizorem. Jak do niego czasami idziemy, to hipnoza-jakby nas nie bylo, bo oczywiscie laptop jest wazniejszy. Nawet bylo raz tak, ze byl w domu, przyjechalismy, a on poszedl spac. Az jego dziewczyna sie wkurzyla, ale to inna historia. Dziewczyne ledwo znamy, bo on oczywiscie ja ukrywa-jakby sie bal ze ktos mu wstydu narobi albo cos.. A najlepsza w tym wszystkim jest moja tesciowa, ktora starszego syna broni, i twierdzi ze to nic zlego, ze on wychodzi kiedy my przychodzimy i ze to my sie czepiamy. Mojemu narzeczonemu jest szkoda tych wiezi, bo ma jednego brata a w ogole nie moze na niego liczyc. Dodam, ze ostatnio zadzwonil do mojego, ale tylko po to zeby pochwalic sie telefonem, a mimo ze dowiedzial sie ze jestem w ciazy, a on bedzie wujkiem to w ogole o to nie zapytal.. olal to. :] No coz.

Gość gość
Autorko coś kręcisz.Mówisz,że od czterech lat nie macie kontaktu a w międzyczasie mimo wszystko do nich dzwoniłaś i ich zapraszałaś i oni też się z wami kontaktowali w sprawie gratów dla dziecka.Więc jak to jest rozmawiacie ze sobą czy nie?

Gość gosc 89
Moze tylko sluzbowo ze soba rozmawiaja, ale ta szwagierka to utrudnia, mimo ze oni ich zapraszaja itp..

Gość gość
jak was o cos poprosza to wez im powiedz ze nie macie, sprzedaliscie, spaliliscie czy sie zniszczylo i powiedz ze są bezczelni ze tyle lat sie z wami nawet nie spotkają na kawe ale jak mają interes to dzwonią.. Niech twój mąż powie bratu że skoro wybrał brak kontaktu z rodziną to niech nie liczy na dobroć i pomoc rodziny.

Gość opanowana_24
nic nie kręcę... nasz kontakt ogranicza się do tzw. minimum lub konieczności, gdyż ona tego bardzo pilnuje abyśmy nie utrzymywali pozytywnych relacji. Ale najbardziej dziwi mnie fakt, jak facet może być z taką kobietą - wyrafinowaną, zimną, zakłamaną... z paranojami w głowie i chamstwem do świata.... Nie rozumiem tego... Mój mąż ciągle powtarza mi, że kocha mnie za to ciepło, wyrozumienie, to że go wspieram i czasami opiepszam jak zrobi źle - to że ciągnę go w górę a nie w dół jak nasza szwagierka jego brata... nie mogę uwierzyć też w to, że facet świadomie daje sobie srać na głowę..nie ma swojego zdania i oczów... jest ślepy, głuchy i głupi.... razem z nią.

Gość gość
Ty chyba też jesteś ślepa,że nie widzisz tych wszystkich błędów ortograficznych,które robisz.Wstyd.

Gość gość
A jak długo oni są parą?

Gość gosc 89
pociesz sie tym, ze nie tylko u Ciebie jest lipa:)