Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy samotna mloda matka ma szanse znalezc milosc

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie mam 21 lat synek dopiero 4mies niestety tatus nas zostawil zastanawiam sie czy mam szanse jeszcze kiedys ulozyc sobie zycie czy calkowicie jestem skreslona juz

Gość gość
to tylko swiadczy o tym facecie,jakim dupkiem sie okazal.Naturalnie,ze masz szanse,nie kazdy facet to swinia,uwierz mi:p

Gość gość
Moja siostra znalazła faceta mając czteroletnią córkę (teraz mają drugą córeczkę), a brat związał się z kobietą z dwójką dzieci, więc jest szansa dla Ciebie, tym bardziej, że masz dopiero 21 lat. Głowa do góry!

Gość gość
myślę, że tak ale raczej musisz się czymś wyróżniać, być piękna lub mądra i dobrze zarabiająca albo być bogatą z domu. Jeśli masz dziecko i chcesz poszukać innego partnera niż jego biologiczny ojciec, musisz przyćmić czymś 2-krotnie kandydatki, które dziecka nie mają. A jest ich masa i to pięknych, mądrych. Ja mam 21 lat, niczego mi nie brakuje a facetów normalnych jak na lekarstwo.

Gość on919191
jestes juz calkowicie skreslona, ile powstanie jeszcze takich durnych tematow gdzie odpowiedz jest oczywista?

Gość Joker z batmana
masz szanse, pod warunkiem że nie jestes kolejna rozchwiana emocjonalnie kobieta, ktora dopiero uspokoiło dziecko, trudno stwierdzic co prezentujesz swoja osoba

Gość gość
masz gg?

Gość Joker z batmana
ludzie bez jadu, zaraz byscie tylko psy wieszali na kims, co za chory portal :D

Gość Joker z batmana
gość agunia123411@o2.pl prosze cie tylko o myslenie, bedziesz miala ciezej szukajac kogos normalnego, dlatego jako pierwsi beda uderzac do ciebie faceci ktorzy chca sei tylko zabawic, ucz sie na bledach innych kobiet, nie baw sie w takie relacje bo przypniesz sobie etykiete, kieruj sie rozumem a bedzie dobrze

Gość gość
nie ma szans, facet nie bedzie sie pchal w takie cos bo po co jak moze miec normalna sytuacje, tzn kobiete bez dziecka

Ehh ludzie jak macie takie komentarze dawac to wogole nie piszcie tez mam kilka kolezanek co znalazly sobie faceta NORMALNEGO mi sie wydaje ze jak dwie osoby sie kochaja to dziecko niczemu nie przeszkadza to taka mala sliczna niewinna istotka

głowa do góry Aga,mloda jesteś i napewno kogoś poznasz(;Ja już mam 34 lata i nadał sam jestem.Moge spytać z kąd jesteś?

Gość gość
Dzieki tez mam taka nadzieje ja z Wawy