Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anik22

co nas kieruje w bólu

Polecane posty

Gość anik22

Właśnie do tej pory tak uważałam- że mszczą się tylko ci słabi i naiwni, że zemsta im coś da. Ale jak patrzę na to jak mój były wstawia ciągle nowy foty jak to się przytula, całuje i jaki jest szczęśliwy ze swoją nową panną to jakoś zaczynam chwilowo myśleć inaczej. Bo wobec mnie był chamem, egoistą, manipulantem, kłamał, chciał na mnie zwalać winę ze swoje złe zachowanie a na koniec musiałam jeszcze usłyszeć kilka bardzo ostrych epitetów. No i jak tu być spokojnym..

Gość gość
nijak

Gość anik22
super odp dzięki :(

odpowiedz mi skoro był chamem i egoistą...to czego ci żal?:classic_cool:[

Gość gość
ciebi gnoil nowa panne widocznie kocha jak sie jest zakochanym to czlowiek od razu inaczej sie zachowuje

Gość anik22
wkurza mnie to, że dla mnie był podły i chamski oraz to, że mnie obraził..

no i krzyżyk mu na droge....jesli to palant ona dokładnie tego samego posmakuje ;) żadna strata :D

to po co wchodzisz i ogladasz jego fotki? zazdrosna jestes i tyle a probojesz tlumaczyc to sobie racjonalnie....

Gość gość
bylam z podobnym typem faceta, kobieto daruj sobie.,odpoczniesz od niego , bedziesz szczeslliwsza ,zobaczysz..

Gość anik22
juz tego nie robię bo za dużo mnie to kosztowało. Czy jestem zazdrosna? Może w pewnym sensie tak. Tego, że ją traktuje prawdopodobnie inaczej ( są już razem kilka miesięcy więc jakby było inaczej to nawet święta by z nim nie wytrzymała jakby się zachowywał tak jak wtedy ). Bo sory ale wyzwiska pełne agresji bez powodu? Trochę koleś przesadził.. Co masz na myśli mówiąc że byłaś z facetem tego typu? jak się to skończyło jeśli możesz powiedzieć coś więcej ? :)

Gość anik22
dobrze ja rozumiem, że może być zakochany.. szkoda w takim razie, że mnie informował, że do mnie czuje tak wiele i że to były kłamstwa. A szacunek gdzie? Nie zrobiłam nic co mogłoby spowodować, że uważałby mnie za kogoś gorszego. I szkoda, że jak trzeba było to mu jeszcze pomagałam i podnosiłam na duchu.