Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkupię szlaban lub jakiś zestaw ze szlabanem

Polecane posty

Gość gość

jakiś deficyt. Na allegro nie ma, w zabawkowym nie ma. Może ktoś ma po swoim dziecku do sprzedania jakiś szlaban lub zestaw ze szlabanem?

Gość gość
Jakibszkaban? Jakiej wielkosci?

Gość gość
Obojętnie :-) byle się zmieścił w domu;-) zabawkowy jakiś oczywioście, moj syn ma teraz etap na szlabany...

Gość gość
A może poszukaj kolejki z zaporami ? czy o takie coś chodzi ?

Gość gość
dzięki, ale to lego-malutki... nie mamy lego, żeby do czegoś pasował...

Gość gość
ten drugi też widzialam, wyobrażałam sobie jakis większy.... teraz niby tyle wszystkiego, a jednak w kategorii szlabany wyboru nie ma...

Gość gość
ostatni fajny, ale nie jest tani

Gość gość
mam szlaban z duplo, mam też tory itd.. ale nie wiem ile chcesz na to przeznaczyć, za nowy szlaban zapłaciłam 12 euro więc... chciałabym chociaż połowę odzyskać...

Gość gość
co kuźwa? drewniany porządny szlaban za 2 dychy to drogo? sory... pewnie chciałabyś za darmo :/

Gość Inżynier budownictwa
Zapora. Żaden szlaban

Gość gość
Oczywiscie, zaplace polowe, ale chcialabym zdjecie lub link, aby go zobaczyc. e-mail c.nowakk@interia.pl

Gość gość
hehehe może i zapora, ale potocznie szlaban to chyba każdy wie o co chodzi a zapora to może być różna :):)

Gość gość
nie, za drogi jest ten za 90 zl, nie ten za 20. chce odkupic, nie za darmo-chyba napisalam.

Gość szukająca szlabanu
bardzo dziękuję, ale chodzi mi o tak jakby samodzielny szlaban, tzn nie część kompletu- nie mamy duplo, aby stanowil część kompletu.

Gość gość
szlaban zawsze będzie częścią jakiegoś kompletu z torami to chyba logiczne, tak samo jak i na drodze, nie stoją zapory ot tak jeśli nie ma torów :D nie dziwię się, że nie potrafisz znaleźć takiej "zabawki" bo takiej nie ma i nie będzie, po co komuś szlaban skoro nie ma torów :) jak to twoje dziecko się nim ma bawić? jeśli jest tak mało wymagające że nie potrzebuje torów to szlaban zróbcie sami, kawałek patyka pomalować na biało czerwono i zahaczyć na podstawie czy to z pudełka czy z czego tam chcecie

Gość szukająca szlabanu
No wlasnie nie zawsze szlaban jest czescią zestawu, np post z wczoraj z 20:29 -tam są samodzielne 2 szlabany, ale malutkie. Szuklam większych. No wlasnie wczoraj kupilam modelinę i zrobiłam szlaban, ale się rozlecial niestety... nie mam manualnych zdolnosci hehe

Gość gość
kochana playmobil to seria i ten szlaban też jest częścią zestawu, to samo jest w brio i innych może niektóre wyglądają jako samodzielne ale zawsze to element zestawu