Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja Nie wiem co się dzieje PILNE

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie zakłądam ze jestem w ciązy. ale dzieje sie cos niepokojącego. 16 dni spoznia mi się okres. W dniu spodziewanej miesiączki zrobilam test z wykrywalnoscoą od 10, wyszed pozytywny../ 3 dni pozniej zrobilam 3 z wykrywalnoscia od 25. Wyszly negatywne. Byłam u lekarza, stwierdzila ze mam rozpulchnioną pochwe i duzo, czystej wydzieliny, na USG bylo widac cos na kształt pęcherzyka ciążowego, ale nie potrafila ostatecznie stwierdzic czy jestem w ciązy. Dzisiaj mija tydzien od wizyty i wydawalo mi sie ze dostalam okres. ale... prawie wcale go nie ma.... trzymałam tampon 4h i prawie nic na nim ie bylo.. a przyznam ze mam obfite miesiączki... Boje sie zrobic test, bo jeżeli wynik wyjdzie negatywny to się załamie. Pani ginekolog powiedziala ze jak nie dostane okresu to mam w przyszla srode do niej przyjsc.. czy to krwawienie mam traktować jak okres?

Gość gość
zrób test a najlepiej od razu dwa różne

Gość gość
czy plamienia wystepuja tylko w czasie implantacji zarodka? czy moga tez wystąpić nie związane w implantacja w czasie pierwszych miesiąców

Gość gość
nie to bylo plamienie- czesto sie zdarza w ciazy raczej nie jest pozadane ale we wczesniej ciazy wiele kobiet ma

Gość gość
czyli nie mam tego traktowac jako okres? ostatnio miesiączkę mialam 30-go września

Gość gość
jesli to nie plamienie to jak to inaczej nazwac ??

Gość gość
no przyznam ze rzeczywiście dość dziwna sytuacja

Gość gość
moze byc to planienie jak ktos pisal przy zagniezdzaniu sie zarodka, chociaz i tak juz cos powinno byc widac wiecej na USG po takim czasie, najlepiej za pare dni zrob test i idz do innego lekarza. dla mnie mozesz byc w ciazy, kolezanka miala identycznie

Gość gość
głupio trochę.... taka niepewność