Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka swiat

was tez wkurzaja te swiateczne reklamy

Polecane posty

Gość antyfanka swiat

Bo mnie juz szlak trafia jak widze w tv reklamy swiateczne mimo, ze jest dopiero polowa listopada :o w sklepach to samo, co nie wejde to jakies p*****ly swiateczne. Ja rozumiem w grudniu, ale teraz? Jak by tego bylo malo moja tesciowa kupila wczoraj bombki na choinke jak by sie palilo :o jeszcze niech ludzie zaczna pierogi lepic teraz.. :D

Gość gość
a ja ide jutro bombki kupic

Gość gość
ja jutro choinke ubieram

Gość gość
a pojutrze jadę po zapas zniczy na Wszystkich Świętych 2014

Gość gość
Usmialam sie w ch.u.j :-D z tych wypowiedzi :-D

Gość gość
coca cola z mikołajem do wakacji bedzie zalegac :D

Gość gość
Nie wiem na jakiej wsi mieszkasz ani jak c*****y masz dekoder, ale ja ani w sklepach ani w tv nie widziałam żadnych nawiązań do świąt.

Gość gość
no jak żeś ostatnio jaja na wielkanoc kupował to fakt wtedy choinki nie było :) we telewizji trwam to nie wiem jak jest to sie nie wypowiem :D

gość Nie wiem na jakiej wsi mieszkasz ani jak c*****y masz dekoder, ale ja ani w sklepach ani w tv nie widziałam żadnych nawiązań do świąt. ___ Z tą wsią i dekoderem to raczej Ciebie dotyczy, jeżeli nie widziałaś żadnej świątecznej reklamy :D

Gość emilka2312313
no mnie też :O reklamy świąteczne, choinki itd się powinny pojawiać po ,, mikołajkach" mniej więcej moim zdaniem. w listopadzie to przesada

Gość gość
może to mahometanin - to ma racje, też nie zauważyłam żadnych nawiązań do ichniejśzych świąt

Gość gość
ja dzisiaj byłam na targu i prawie wszystkie stoiska ozdobione sztucznymi iglakami, lancuchami i mikolajami. a w biedronce a naprzeciwko wejścia mikołaje czekoladowe.:D nic więcej świątecznego nie widzialam. chociaż nie, jakieś 2tyg temu w sklepie widzialam UWAGA- zające i jajka z czekolady. i duży napis PROMOCJA! :D

Gość emilka2312313
ja zauważyłam, w sklepie w galerii handlowej z dekoracjami do domu już choinki, juz słyszałam pare reklam w radiu ,że świeta tuż tuż i widziałam też w tv reklame ,ale już nie pamiętam czego była. W każdym razie i to jest dla mnie przesada

Gość antyfanka swiat
Haha ta co napisala ze mam c*****y dekoder :D wlacz sobie pierwszy lepszy kanal w tv i powiedz ze nie widzialas zadnej swiatecznej reklamy :D ja swiat nie cierpie sa co roku takie same az do pozygu :o

Gość antyfanka swiat
A i jeszcze sie w****ilam bo syn napisal juz list do sw. Mikolaja :o a w tym liscie tablet albo laptop i play station :o kto wogole wymyslil ze dziecia naleza sie prezenty na boze narodzenie....

Gość Wielka Cindy
Mnie wkurza reklama Ikei, teraz leci często. Kobieta wrzeszczy na dzieci, że za dużo sypią mąki do ciasta, a ktoś każe nacieszyć się świąteczną frajdą. I okazuje się, że dostajemy 100 zł rabatu w Ikei za każde wydane 1000zł. Do szału mnie ta reklama doprowadza.

Gość gość
mnie wkur swieta i reklamy tez