Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka001

widmo ex

Polecane posty

Gość gość
Z tego co piszesz to niezmiernie ciekawy egzemplarz :D nie pomyślałabym nawet, że facet może chcieć zwrócić uwagę swojej eks poprzez spotykanie się z inną, niezły jest xd.

Gość slodka001
Up :) nie, ona go zostawiła dwa lata temu, nie jestem żadna kochanką. I wciąż mam problem. Nie chce robić niektórych rzeczy o których mi opowiadał, jak fajnie było z nią. Oświadczył jej się w górach- nie dość że ich nie trawie, to dostałam kolejny powód żeby odmówić mu wyjazdu. Nie chce być druga nią. Wiem, że to absurdalne, że jestem przewrazliwiona. To kwestia psychiki, nie jego. On jest cudownym facetem, sprowadził się do mojego miasta dla mnie. Nie chcę mieć takich kompleksów na jej punkcie. Ostatnio powiedział mi, że tak często o niej myślę że chyba zacznie być zazdrosny hahah...

Gość gość
Słodka - pisalam tutaj z Toba miesiąc temu i powiem Ci, ze pozbylam się problemu. A pomogla mi szczera rozmowa z chlopakiem. Zrozumialam, ze to ze ja jestem taka sentymentalna wariatka nie znaczy ze on tez taki jest. On jest czlowiekiem patrzacym w przyszlosc, a przeszlosc nie ma dla niego znaczenia.

Gość slodka001
Wiesz, chyba też muszę z nim porozmawiać...

Gość gość
Nie powiem ze byla to latwa rozmowa, nigdy w żaden sposób nie dalam mu odczuć ze mam takie myśli wiec byl totalnie zaskoczony i chyba zrobilo mu się trochę przykro, ale wyjasnilismy sprawę a ja czuje jakby kamień spadl mi z serca.

Gość slodka001
Muszę ogromnie nad soba pracować. Chcę żeby widział, ze się staram. Wiem, ze jest tego wart...